Lionel Messi: Έσπασε ρεκόρ η φωτογραφία του στο Instagram με το τρόπαιο του Μουντιάλ
Credit: Leo Messi/Instagram

Η φωτογραφία του Lionel Messi στο Instagram να γιορτάζει τη νίκη της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο την Κυριακή πήρε τον τίτλο των πιο αγαπημένων όλων των εποχών στην πλατφόρμα, με περισσότερα από 70 εκατομμύρια like.

Έτσι, ο Messi και το τρόπαιο του Μουντιάλ πήρε το “στέμμα” στο Instagram από ένα απλό αυγό που κέρδισε τον τίτλο το 2019 και έχει κάτι λιγότερο από 58 εκατομμύρια like.

Ο λογαριασμός του Messi έρχεται τρίτος ως προς τον αριθμό των ακολούθων, με κάτι λιγότερο από 408 εκατομμύρια.

Η νίκη του Messi στα social media έρχεται αφού είπε ότι δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τη διεθνή ποδοσφαιρική σκηνή σύντομα.

Μιλώντας στο TyC Sports μετά την κατάκτηση του τρόπαιου από την Εθνική Αργεντινής, ο Messi εξήγησε: “Κέρδισα το Κόπα Αμέρικα και το Παγκόσμιο. Αγαπώ αυτό που κάνω, το να είμαι στην Εθνική, και θέλω να συνεχίσω για μερικά ακόμη παιχνίδια ενώ είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής“.

Η δήλωση ήταν μια ανατροπή από όσα είχε δηλώσει προηγουμένως ο superstar του ποδοσφαίρου για το τέλος της διεθνούς καριέρας του. Σύμφωνα με το The Athletic, ο Μessi είχε πει ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο του Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αφού η ομάδα του νίκησε στον ημιτελικό την Κροατία, προκαλώντας εικασίες ότι θα αποσυρόταν από την Εθνική ομάδα. “Είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο” είπε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα