Λεωνίδας Κακούρης: Η πρώτη δήλωση μετά την ξαφνική αποχώρησή του από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ»
Λεωνίδας Κακούρης Βασιλιάς Ληρ
Credit: n-t.gr/Εθνικό Θέατρο

Ο Λεωνίδας Κακούρης θέλησε να βάλει ένα τέλος στη φημολογία που αναπτυχθεί μετά την αποχώρησή του από την παράσταση “Ο βασιλιάς Λιρ” του Εθνικού Θεάτρου. Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός σε δήλωση που διένειμε στα ΜΜΕ μέσω του δικηγόρου του, Δημοσθένη Πέππα, ζητεί να σταματήσει άμεσα η αναπαραγωγή οποιουδήποτε γεγονότος που αφορά στην αποχώρησή του.

Αναλυτικά η δήλωση του Λεωνίδα Κακούρη:

«Ακολούθως της αποχώρησής μου από την παράσταση “Βασιλιάς Λήρ” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία κ. Γιάννη Χουβαρδά που παρουσιάζεται στην Κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω όλους σας για το ενδιαφέρον.

Στην πολυετή μου παρουσία στο χώρο ουδέποτε έδωσα λαβές για σχόλια που δεν σχετίζονταν αποκλειστικά και μόνο με την καλλιτεχνική μου πορεία και δεν θα ήθελα η παρούσα αφορμή να αποτελέσει εξαίρεση.

Κατ’ επέκταση και επικαλούμενος την ευαίσθητη κατάσταση στην οποία έχω βρεθεί εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου και κυρίως τα ανήλικα τέκνα μου θα ήθελα να παύσει άμεσα η αναπαραγωγή οποιουδήποτε γεγονότος που αφορά την ανωτέρω αποχώρηση, ή τα όποια σενάρια έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτή.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και συναδέλφους της παράστασης, με τους οποίους δουλέψαμε σκληρά σε κλίμα εκτίμησης και αλληλοβοήθειας τους τελευταίους μήνες και στους οποίους εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία για την συνέχεια.

Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω παράσχει την πληρεξουσιότητα στον Δικηγόρο Πέππα Δημοσθένη, ο οποίος δύναται να δρα αντί εμού και για λογαριασμό μου».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα