Λάουρα Νάργες: Η ατάκα της που έκανε την Ελένη Μενεγάκη να… λιποθυμήσει

Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε σε συνέντευξή της το φύλο του παιδιού που περιμένει. Συγκεκριμένα η ραδιοφωνική παραγωγός μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη, επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τις φήμες που την θέλουν να περιμένει αγοράκι, ενώ με μια ατάκα της έκανε την παρουσιάστρια να… λιποθυμήσει.

“Τον Νοέμβριο που ήρθα δεν ήμουν έγκυος. Είμαι 5,5 μηνών. Περιμένουμε αγοράκι. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Δεν μπορώ να το πιστέψω για να σου πω την αλήθεια. Υπάρχει μια περίπτωση να βγάλω τα παπούτσια σε λίγο, γιατί είναι η φάση που αρχίζουν και πρήζονται τα ποδαράκια… Όταν έφτασα σε ένα καλό επίπεδο ήρθε και ο άνθρωπος που έπρεπε να έρθει”, είπε η Λάουρα Νάργες, η οποία αναφερόμενη στη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι, τόνισε:

“Το θέλαμε πολύ το μωρό. Ξέραμε ήδη από τον πρώτο μήνα πόσα παιδιά θα κάνουμε και πώς θα τα λέμε. Τα ξέρουμε όλα, τα έχουμε προγραμματίσει”.

“Πόσα;” ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη, με τη Λάουρα Νάργες να της απαντά: “Κανονικά εγώ θα ήθελα πέντε παιδιά”.

Μόλις άκουσε τον αριθμό η Ελένη Μενεγάκη… λιποθύμησε στον καναπέ και είπε με χιούμορ: “Διαφημίσεις να συνέλθει η παρουσιάστρια με τα 4 παιδιά και θα επανέλθω σε πολύ λίγο”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα