Kevin Conroy: Πέθανε σε ηλικία 66 ετών ο ηθοποιός που δάνεισε τη φωνή του στον Batman
Photo by Craig Barritt/Getty Images for ReedPOP

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών έπειτα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο, άφησε ο ηθοποιός Kevin Conroy, o οποίος χάρισε τη φωνή του στον ήρωα της DC “Batman” σε ταινίες κινουμένων σχεδίων, τηλεοπτικές εκπομπές και βιντεοπαιχνίδια. Τον θάνατό του επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η Warner Bros Animation.

Ήταν πολύ περισσότερο από ένας ηθοποιός, με τον οποίο είχα τη χαρά να συνεργαστώ. Ήταν ένας αγαπημένος φίλος για πάνω από 30 χρόνια, του οποίου η ευγένεια και το γενναιόδωρο πνεύμα δεν γνώριζαν σύνορα”, τόνισε η διευθύντρια casting, Andrea Romano στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Warner Bros και πρόσθεσε: “Θα θυμάμαι για πάντα τη ζεστή καρδιά του Kevin, το απολαυστικό γέλιο και την αγάπη του για τη ζωή“.

Ο Conroy ξεκίνησε την καριέρα του ως «Dark Knight» τη δεκαετία του 1990 με το «Batman: The Animated Series». Έπειτα, έκανε τη φωνή του γνωστού σούπερ ήρωα για αμέτρητα άλλα σόου, καθώς και στα δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια «Batman: Arkham» και «Injustice».

Ο Kevin ήταν η τελειότητα“, υπογράμμισε με τη σειρά του ο διάσημος ηθοποιός Mark Hamill. Ο πρωταγωνιστής του «Star Wars» είχε δώσει τη φωνή του στον Joker, εχθρό του Batman.

Νοιαζόταν πραγματικά για τους ανθρώπους γύρω του—η ευπρέπειά του έλαμπε σε όλα όσα έκανε», συμπλήρωσε ο Hamill.

Ο Conroy, ήταν ο πρώτος ηθοποιός που χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές φωνές, ενώ έπαιζε τον Bruce Wayne και τον Batman στο ίδιο έργο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα