Γιαγιά στα 32 της – “Έκλαψα όταν η 14χρονη κόρη μου έμεινε έγκυος”

Γιαγιά στα 32 της έγινε μία γυναίκα από την Μεγάλη Βρετανία αλλά και… viral καθώς η 14χρονη κόρη της δημοσιοποίησε την προσωπική τους ζωή στο TikTok.

Στα video που ανέβασε η κοπέλα δείχνουν τις αντιδράσεις της νεαρής μητέρα της, όταν έμαθε ότι θα γίνει γιαγιά για πρώτη φορά, σε τόσο μικρή ηλικία. Ξέσπασε σε κλάματα από την χαρά της, αγκάλιασε την κόρη της και την ευχαρίστησε για αυτό το «δώρο».

Σύμφωνα με την thesun.co.uk η 14χρονη Brooke έκανε τεστ εγκυμοσύνης και έμαθε ότι περίμενε παιδί. Τότε αποφάσισε να ανακοινώσει τα νέα στη μητέρα της. Όπως τόνισε η νεαρή κοπέλα, η μητέρα της είναι υποστηρικτική, αφού «της αρέσει να αγοράζει βρεφικά είδη. Έχει αποδεχτεί το γεγονός».

Οι ερωτήσεις από τους χρήστες της εφαρμογής είναι πολλές, αλλά οι περισσότεροι ζητούν να μάθουν λεπτομέρειες για τα χρόνια διαφοράς που έχει το ζευγάρι.

«Ήταν 32 ετών και εγώ 14 όταν έμεινα έγκυος… Οπότε έχουμε 18 χρόνια διαφορά», απάντησε η κοπέλα, με πολλούς να μην μπορούν να πιστέψουν το γεγονός.

«Η μητέρα σου έγινε γιαγιά στην ηλικία που η μαμά μου έμεινε έγκυος για πρώτη φορά», σχολίασε ένας χρήστης, με πολλούς να εύχονται τα καλύτερα στη νεαρή μητέρα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα