Kenneth Mitchell: Πέθανε στα 49 του ο σταρ του “Captain Marvel” έπειτα από μάχη με την ALS
Kenneth Mitchell
Credit: Kenneth Mitchell/Instagram

Ο ηθοποιός Kenneth Mitchell, γνωστός για τους ρόλους του στο “Star Trek: Discovery” και στο “Captain Marvel”, πέθανε σε ηλικία 49 χρόνων, έπειτα από πενταετή μάχη με την ALS (Αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση).

Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε τον θάνατο του Kenneth Alexander Mitchell, αγαπημένου πατέρα, συζύγου, αδελφού, θείου, γιου και αγαπημένου φίλου”, έγραψε η οικογένειά του σε ανακοίνωση που μοιράστηκε σε Χ και Instagram την Κυριακή.

Ο Ken ήταν ευρέως γνωστός ως ηθοποιός σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές”, συνεχίζει η ανακοίνωση. “Έχει υποδυθεί έναν ελπιδοφόρο Ολυμπιονίκη, έναν επιζώντα της αποκάλυψης, έναν αστροναύτη, τον μπαμπά ενός υπερήρωα και τέσσερις μοναδικούς Star Trekkers”.

Ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει δύο παιδιά, τη Lilah και τον Kallum.

“Ο Ken ήταν επιμελής και εργατικός σε ό,τι έκανε, αλλά ως πατέρας αυτά τα χαρακτηριστικά του βρήκαν την πληρέστερη έκφρασή τους. Ήταν εξαιρετικά αφοσιωμένος στο να είναι μια θετική και παιχνιδιάρικη δύναμη στη ζωή των παιδιών του“, αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση.

Ανεξάρτητα από τις μεταγενέστερες αναπηρίες του, ο Ken ανακάλυψε ένα ανώτερο κάλεσμα να είναι πιο ολοκληρωμένος ο εαυτός του για τα παιδιά του. Ο Ken θα είναι για πάντα περήφανος γι’ αυτό που έχουν γίνει τα παιδιά του”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα