Μαρία Αρζόγλου: Ένα αστέρι γεννιέται
Μαρία Αρζόγλου
Credit: Realnews

Η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρία Αρζόγλου πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Παντελή Παγουλάτου «Νέα Ήπειρος» και έχει ήδη αρχίσει να ξεχωρίζει στον χώρο της υποκριτικής.

Η Μαρία Αρζόγλου, η μικρότερη κόρη του σπουδαίου ηθοποιού Κώστα Αρζόγλου, αποδεικνύει μέσα από τη δουλειά της ότι είναι μια ανερχόμενη δύναμη στον χώρο της υποκριτικής. Η ταλαντούχα ηθοποιός πρωταγωνιστεί μαζί με τον Χάρη Φραγκούλη στη νέα ταινία του Παντελή Παγουλάτου «Νέα Ήπειρος», που μόλις κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες, και έχει ήδη αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές για την ερμηνεία της. Η Μαρία συνεργάζεται και στο θέατρο με τον Χ. Φραγκούλη (Ομάδα Kursk). Η πιο πρόσφατη δουλειά της ήταν η «Αφιέρωση» του Μπότο Στράους, για την οποία επίσης δέχθηκε πολύ κολακευτικά σχόλια.

Ο Κώστας Αρζόγλου είναι υπερήφανος για τις κόρες του, καθώς και η μεγαλύτερη, Ορόρα Μαριόν, ασχολείται με την υποκριτική. Ο καταξιωμένος ηθοποιός τις στηρίζει σε κάθε τους βήμα. Τον έχουμε δει πολλές φορές να τις καμαρώνει και να τις χειροκροτεί στις παραστάσεις όπου παίζουν. «Εγώ του δίνω στο στικάκι ταινίες που δεν έχει δει και ο μπαμπάς μου αναζητεί πάντα τη ρίζα των πραγμάτων, οπότε σε ό,τι και αν του πω -ας πούμε, θα ανεβάσουμε αυτό το έργο;- έχει κάτι να μου δώσει να διαβάσω», έχει πει η Μ. Αρζόγλου, η οποία είναι καρπός του γάμου του ηθοποιού με την πρώην μαθήτριά του Ζαχαρούλα Χριστοπούλου.

Η Μαρία έχει πει, επίσης, ότι ο πατέρας της αρχικά την απέτρεπε από το να ασχοληθεί με την υποκριτική. «Ο μπαμπάς μου με συμβούλευσε να μη γίνω ηθοποιός, ήθελε να με αποτρέψει, μου είπε να πάω στην Αγγλία να σπουδάσω φωτογραφία, αλλά δεν ξέρω κι εγώ πώς το έκανα. Ηταν κάπως σαν να μην υπήρχε άλλη επιλογή. Με βοήθησε όμως ο τρόπος που με μεγάλωσε, να έχω υπομονή, που πιστεύω ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες αρετές, συνυφασμένη και με το θέατρο». Μεγάλωσε με τους γονείς της στη Ραφήνα, μέσα σε ένα δάσος με ξύλινες καλύβες, σε ένα πραγματικά παραμυθένιο σκηνικό. Στην Αθήνα ήρθε για να σπουδάσει και έμεινε στο κέντρο, αλλά ήδη σκέφτεται πολύ σοβαρά να επιστρέψει στην εξοχή. Ο πατέρας της την έπαιρνε στο θέατρο από μωρό ακόμα. «Περνούσα πιο πολύ χρόνο εκεί, παρά στο σπίτι. Μετά πήγα σε καλλιτεχνικό σχολείο, στην κατεύθυνση του θεάτρου, οπότε είχα πάντα μια επαφή με αυτό», έχει δηλώσει η Μ. Αρζόγλου, η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα έχει μέλλον στην υποκριτική.

ΠΗΓΗ: Realnews – Νίκη Κώτσου

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα