Kellie Pickler: Βαρύ πένθος για την τραγουδίστρια της country μουσικής – Αυτοκτόνησε ο σύζυγός της στα 49 του
Credit: Kellie Pickler/Instagram

Δύσκολες ώρες περνά η Kellie Pickler, αφού ο σύζυγός της, Kyle Jacobs, πέθανε σε ηλικία 49 ετών, με τις Αρχές να θεωρούν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Το αστυνομικό τμήμα του Νάσβιλ επιβεβαίωσε σε ανακοίνωση ότι το Τμήμα Επικοινωνιών Έκτακτης Ανάγκης ειδοποιήθηκε σε ένα σπίτι την Παρασκευή στις 13:21. Η αστυνομία και η πυροσβεστική υπηρεσία έφθασαν στο σημείο και βρήκαν τον τραγουδοποιό “νεκρό από αυτοτραυματισμό από πυροβολισμό”, ανέφεραν στην ανακοίνωση. “Ο θάνατός του ερευνάται ως προφανής αυτοκτονία” σημειώνεται.

Η Kellie Pickler είπε στις Αρχές ότι είχε ξυπνήσει λίγο πριν αλλά δεν μπορούσε να βρει τον Jacobs. Αυτή και η προσωπική της βοηθός κάλεσαν την αστυνομία αφού δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα ενός δωματίου στο σπίτι, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram μία ημέρα πριν από τον θάνατό του, ο Jacobs γιόρταζε μία επιτυχία του και μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία ανήγγειλε ότι το “Hey World” του Lee Brice έγινε πλατινένιο. Ο Jacobs μετακόμισε στο Νάσβιλ από τη Μινεάπολις, το 2000, σύμφωνα με το Music City Hitmakers.

Είχε γράψει την επιτυχία του Garth Brooks το 2007 “More Than A Memory” και του Tim McGraw “Still.”

Είχε συνεργαστεί με επιτυχημένους καλλιτέχνες όπως οι: Kelly Clarkson, Randy Travis, Scott McCreery, Josh Kelley και Clay Walker.

Η Pickler και ο Jacobs παντρεύτηκαν σε μια τελετή την 1η Ιανουαρίου 2011. Δεν έχουν παιδιά. Το ζευγάρι, που έβγαινε από το 2008, αρραβωνιάστηκε στις 15 Ιουνίου 2010, όταν ο Jacobs έκανε την πρόταση γάμου ενώ βρίσκονταν σε μια παραλία της Φλόριντα.

“Ήταν η πιο πνευματική στιγμή” είχε πει η Pickler, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της από το American Idol. “Θα είχαμε παντρευτεί εκείνο το βράδυ αν περνούσε ένας ιερέας!”

Μέρες μετά τον γάμο, η τραγουδίστρια είχε γράψει στο Twitter: “Ιδιωτικό νησί. Καραϊβική. Πούρο στο ένα χέρι, ρούμι στο άλλο. Κάποιος μόλις με φώναξε “Κυρία Jacobs… ακούγεται ωραίο.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα