Stardust: Το επταήμερο που ξεκινά αύριο θα βοηθήσει να ξεπεραστούν εμπόδια με αίσθημα ευθύνης

Τα εμπόδια ξεπερνιούνται με αίσθημα ευθύνης και η ‘αναγέννηση’ ακουμπά τους τομείς χρήματα, έρωτας, ψυχολογία

Κριός

Η καινούργια εβδομάδα σας καλεί σε μια περισσότερο εσωτερική προσέγγιση της ζωής σας σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας αλλά και τις δράσεις που προγραμματίζετε για το μέλλον. Αφήστε την φαντασία, το ένστικτο και προπαντός το υποσυνείδητό σας να κάτσουν στην θέση του ‘οδηγού’. ιδιαίτερα από τις 20 του μήνα και μετά. Μην υποτιμάτε επίσης το όποιο υφιστάμενο παρασκήνιο και τους μυστικούς εχθρούς σας, μην γίνεστε εύκολα αφελείς και εύπιστοι για να αποφύγετε έτσι τυχόν αναποδιές ή αχρείαστες δοκιμασίες.

Ταύρος

Θα θελήσετε να αμφισβητήσετε καταστάσεις φίλοι Ταύροι το αμέσως επόμενο διάστημα και, επιπλέον σκέπτεστε τη χρονική αυτή στιγμή να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, να βρείτε καινούργιους φίλους, να ξεδώσετε βρε αδελφέ λιγάκι. Καθόλου μην το σκέπτεστε, να το διαπράξετε οπωσδήποτε επειδή- συν τοις άλλοις- μπορεί να ευνοηθείτε από ανθρώπους με παρόμοιες αντιλήψεις και ιδέες τόσο σε κοινωνικό, αισθηματικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι μια περίοδος που ευνοεί την ομαδική εργασία μακριά από την απομόνωση και τον εγωκεντρισμό.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, θα στρέψετε τον κύριο όγκο των προσπαθειών σας τούτη την εβδομάδα, στο λεγόμενο, με την ευρεία έννοια, κοινωνικό σας προφίλ. Αυτό φυσικά σημαίνει και extra κινητικότητα και πολύωρες προσπάθειες στον εργασιακό στίβο για την επίτευξη καλύτερων ακόμη και παντελώς νέων στόχων ή καθηκόντων. Αν έχετε σχετικές φιλοδοξίες και αποδειχτείτε συνεπείς και αξιόπιστοι, η επιτυχία στους τομείς αναγνώριση, κύρος, φήμη δεν θα αργήσει να φανεί. Οι οιωνοί είναι ακόμη πιο θετικοί από τις 19 του μήνα αυτού και μετά.

Καρκίνος

Δεν είναι ξένη προς την εκ φύσεως ιδιοσυγκρασία σας φίλοι Καρκίνοι η εκπαίδευση και η προσπάθεια διεύρυνσης των οριζόντων σας, αμιγώς μαθησιακών και μη. Ευνοείται αυτό το αμέσως επόμενο διάστημα ό,τι αφορά το εξωτερικό, τις σχέσεις με αυτό, τα πιθανά μακρινά ταξίδια. Επίσης, στο προσκήνιο μπορεί να εμφανιστούν θέματα νομικά, ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα μέσα ενημέρωσης και τις εκδόσεις, όπως και άλλα, γενικότερα φιλοσοφικής αναζήτησης. Σε κάθε περίπτωση, το ηθικό σας προβλέπεται ακμαίο και εσείς θα νιώθετε χαρούμενοι.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, χαλαρώστε λιγάκι στα συναισθηματικά σας και μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς. Ασχοληθείτε επίσης με τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα μάλιστα με αυτά που μοιράζεστε με τον άνθρωπό σας και μην αφήσετε ακραίες και βλαπτικά εγωκεντρικές συμπεριφορές να δημιουργήσουν βαρύ, ‘Πλουτώνιο΄ κλίμα σε αυτόν τον τομέα που είναι για όλους ευαίσθητος και σημαντικός. Αντιμετωπίστε λοιπόν τις επόμενες μέρες χαλαρά και με ανάλαφρη διάθεση, φροντίζοντας σχολαστικά να αποφεύγετε τις κάθε έκφανσης… πολυπλοκότητες.

Παρθένος

Με την είσοδο του Ηλίου και της Σελήνης στους Ιχθείς εκεί κοντά στις 20 του μήνα, ο τομέας που τονίζεται για εσάς φίλοι Παρθένοι είναι αυτός ο πολύ κομβικός, των σχέσεων. Γάμος, αισθηματικές σχέσεις, συνεργασίες και συνεταιρισμοί προβάλλουν στο προσκήνιο και είναι η κατάλληλη ώρα να δείτε κατά πόσον μπορείτε να λειτουργήσετε- όχι ατομικά- αλλά ισότιμα και αρμονικά με τον… άλλο! Αν μη τι άλλο πάντως, θα έχετε αυτοπεποίθηση και η δημοφιλία σας θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειές σας για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ζυγός

Ξεκινάει μια περίοδος η οποία θα αρχίσει να κορυφώνεται γύρω στις 18 του μήνα, οπότε  εσείς οι Ζυγοί θα πρέπει να δουλέψετε αρκετά και τούτο μπορεί να σας κουράσει σωματικά, οπότε θέλει και εδώ κάποια προσοχή. Ξεκινήστε προσεκτική διατροφή, να γυμνάζεστε ήπια αλλά συστηματικά, να είστε σαφείς στις θέσεις σας και συνεργάσιμοι με τους συναδέλφους και έτσι, θα ακυρώσετε ουσιαστικά και εν τοις πράγμασι, οτιδήποτε αρνητικό υφίσταται. Θα νιώσετε μάλιστα αυξημένη ανάγκη αυτό το διάστημα να προσφέρετε αφειδώς τις καλές σας υπηρεσίες, κανονίστε!

Σκορπιός

Για εσάς φίλοι Σκορπιοί, ο μήνας έχει… 9 κατά τα φαινόμενα. Το ηθικό σας είναι υψηλό, τα κέφια επίσης και η διάθεση για να περνάτε πάντα όμορφα πολύ καλά κρατεί. Θα διαθέσετε χρόνο για τα παιδιά σας το διάστημα αυτό, όπως επίσης και για καθετί που μπορεί να χαρακτηρίζεται ως η ευχάριστη πλευρά της ζωής. Εκπέμπετε απροσποίητη σιγουριά και θα θελήσετε να δοκιμάσετε την τύχη σας στο φλερτ, στην κερδοσκοπία γενικότερα και στα τυχερά παιχνίδια, Όλα καλά και Άγια, όμως θυμηθείτε και το αρχαίο ρητό…΄μέτρον άριστον’ και αναλόγως, βαδίστε.

Τοξότης

Εάν για κάποιο λόγο σας απασχολούν τα… κτήματα στο χωριό και γενικώς τα ακίνητά σας ή ακόμη η οικογένειά σας και ο… πατέρας σας ειδικότερα τώρα είναι η ώρα αγαπητοί Τοξότες να βάλετε μια τάξη, αφού πρώτα- με ενδελέχεια- μελετήσετε τα δεδομένα. Όσοι από εσάς σκέπτεστε μια αγορά ακινήτου, η περίοδος φαντάζει απολύτως θετική όπως επίσης είναι και για όσους/ες σκέπτονται να αρχίσουν να εργάζονται και να βγάζουν χρήματα από το σπίτι τους, κάτι που τελευταίως ‘φοριέται΄ πολύ και μάλλον ήρθε για να μείνει.

Αιγόκερως

Από το τέλος της ερχόμενη εβδομάδας εσείς οι Αιγόκεροι θα δείτε την επικοινωνία σας να αποκτά άλλη ποιότητα και να φτάνει σε αποτελεσματικότερο επίπεδο. Η σκέψη και η αντίληψή σας θα φτάνει στους άλλους πιο εύκολα, η δε εξυπνάδα και τα πνευματικά σας ταλέντα θα σας χαρίζουν επιτυχίες και αναγνώριση με ό,τι κι΄ αν καταπιάνεστε. Επιχειρήστε κοντινά ταξιδάκια εκτόνωσης και, αν έχετε καιρό να βρεθείτε με τα αδέλφια σας κανονίστε μια οικογενειακή σύναξη, όπου θα καλέσετε- γιατί όχι;- και τους προσφιλείς σας γείτονες.

Υδροχόος

Ισχυρή επιθυμία για ασφάλεια και οικονομική ανεξαρτησία- επιτέλους θα λέγαμε- ίσως να διακρίνονται αμυδρά στο εγγύς μέλλον, αγαπητοί μου Υδροχόοι. Δεν αφήνετε πίσω φυσικά και το συναισθηματικό σας κομμάτι, όπου και εκεί επιθυμείτε την αναγκαία ασφάλεια και αυτοεκτίμηση. Όλα αυτά θα τα αποζητήσετε με μεγάλο ζήλο, αμέσως με το που θα μπει ο Ήλιος στους γειτονικούς σας Ιχθείς, σε λίγες μόλις μέρες. Συμβουλή: Ότι πιθανώς αποκτήσετε, προσέξτε πώς θα το διαχειριστείτε και κυρίως πώς θα το ξοδέψετε.

Ιχθείς

Ετοιμαστείτε καταλλήλως για τον επερχόμενο μήνα των γενεθλίων σας φίλοι Ιχθείς με τον Ήλιο αλλά και την Σελήνη στις 20 του μήνα να εισβάλλουν, με καλές διαθέσεις είναι αλήθεια, στο πρώτο αστρολογικό σας σπίτι. Πιθανώς να αλλάξετε την εικόνα σας και να θελήσετε να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση με μικρές, στοχευμένες κινήσεις. Αυτό θα σας χαρίσει ζωτικότητα και αισιοδοξία, θα αποδείξει δε περίτρανα στους γύρω σας ότι είστε μεν γλυκείς και εσωτερικοί άνθρωποι μπορείτε όμως συνάμα όποτε το αποφασίσετε, να εκπέμψετε δυναμισμό, εξωστρέφεια και γοητεία.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα