Ιvanka Trump: Στους Δελφούς η κόρη του Donald Trump
Credit: Ivanka Trump/Instagram

Η Ivanka Trump βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα για διακοπές.

Αρχικά επισκέφτηκε την Ακρόπολη, από όπου και ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram διάφορες φωτογραφίες με την ακόλουθη λεζάντα:

“Εξερευνώντας την Ακρόπολη στην Αθήνα! 🇬🇷✨

Η Ακρόπολη είναι μια απόδειξη των απίστευτων επιτευγμάτων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και της διαρκούς κληρονομιάς τους. Είναι ένα μέρος όπου η ιστορία ζωντανεύει, μεταφέροντάς σας πίσω στο χρόνο σε μια εποχή μύθου, φιλοσοφίας και πολιτιστικής λαμπρότητας.

Στεκόμενος στην κορυφή αυτής της αρχαίας ακρόπολης, που περιβάλλεται από εμβληματικές κατασκευές όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, με ενέπνευσε δέος η απίστευτη δύναμη της ανθρώπινης ευρηματικότητας.

Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη κόβει την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίων και σύγχρονων αστικών τοπίων. Είναι ένα θέαμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου 💙💙💙”

Σήμερα, η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump, ανέβασε νέες φωτογραφίες τους από την εξόρμησή της στους Δελφούς που επισκέφτηκαν μαζί με τον σύζυγό της Jared Kushner.

Η ίδια ποζάρει χαμογελαστή μέσα σε ένα λευκό καλοκαιρινό φόρεμα και γράφει στη λεζάντα:

”Γνώρισε τον εαυτό σου”.

Αυτά ήταν τα λόγια που ήταν χαραγμένα πάνω από την είσοδο του ναού του Απόλλωνα στους Δελφούς. Η επιγραφή αναφερόταν στη βασική αρχή για την προσωπική ανάπτυξη και σοφία και χρησίμευε ως υπενθύμιση σε όσους αναζητούσαν καθοδήγηση από το Μαντείο ότι η αληθινή σοφία ξεκινά με την κατανόηση του εαυτού τους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα