Ivanka Trump: Παίρνει αποστάσεις από τον πατέρα της – “Δεν μπορεί να τον βοηθήσει τώρα”
Credit: Ivanka Trump/Instagram

H Ivanka Trump συνεχίζει να κρατά τις αποστάσεις από τον πατέρα της, Donald Trump, καθώς το σώμα ενόρκων σταθμίζει αν θα απαγγείλει κατηγορίες στον πρώην πρόεδρο για μια φερόμενη πληρωμή που έγινε σε μια πορνοστάρ το 2016.

Αν και αγαπά τον μπαμπά της, η Ivanka ξέρει πόσο ανυπόφορος μπορεί να γίνει” είπε πηγή στο PEOPLE, αν και άλλο πρόσωπο, προσκείμενο στην κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει ένταση στη σχέση μπαμπά-κόρης και ότι εκείνη απλώς επικεντρώνεται στο να μεγαλώσει τα παιδιά της και να χτίσει μια ζωή στο Μαϊάμι.

Η πρώτη πηγή σημειώνει ότι η 41χρονη Ivanka “αναδημιουργεί την επαγγελματική της ζωή και μεγαλώνει τα παιδιά της που είναι οι προτεραιότητές της. Έχει τελειώσει με την πολιτική.”

Αφού ο πατέρας της ανακοίνωσε ότι ξεκινάει άλλη μια εκστρατεία για την προεδρία, η Ivanka ξεκαθάρισε ότι δεν θα εμπλακεί με τον τρόπο που συμμετείχε στις προηγούμενες εκστρατείες του. “Αυτήν τη φορά, επιλέγω να δώσω προτεραιότητα στα μικρά μου παιδιά και στην ιδιωτική ζωή που δημιουργούμε ως οικογένεια”, ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε λίγες ώρες αφότου o Donald Trump ανακοίνωσε την εκστρατεία του για το 2024.

Συνέχισε: “Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με την πολιτική. Αν και θα αγαπώ και θα υποστηρίζω πάντα τον πατέρα μου, στο μέλλον θα το κάνω έξω από την πολιτική αρένα.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα