Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ξέσπασε κατά του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη – “Είναι κακόψυχος και μου δημιουργεί απέχθεια”
Credit: grigorisarnaoutoglou.official/Instagram

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε κατά του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη με αφορμή τις δηλώσεις του δημοσιογράφου και κριτικού κινηματογράφου προς το πρόσωπό του.

“Δεν θέλω να δω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη. Για μερικά πρόσωπα, όλες οι ζώνες είναι λάθος γι’ αυτό φοράνε τιράντες”, είχε πει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

“To The 2Night Show είναι μια εκπομπή που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται απέναντι από πολύ δυνατά πρότζεκτ. Φανταστείτε δε ότι πολλοί ήταν εκεί και σηκώθηκαν κι έφυγαν, εκείνες τις ώρες, τις βραδινές. Δεν μπορούσαν να δεχτούν την ήττα. Δεν θα μπορούσαν να δεχτούν τι συμβαίνει και εξαφανίστηκαν”, τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” και πρόσθεσε:

“Όταν όλα αυτά λέγονται από έναν άνθρωπο που μου είναι τόσο…. εντάξει, μου δημιουργεί και μια αίσθηση απογοήτευσης, αυτός ο άνθρωπος, όσο μεγαλώνει. Οπότε αυτή η απογοήτευση δεν με αγγίζει καθόλου. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που… ούτε καν… εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος κακόψυχος. Αντί να μεγαλώνει και να είναι γαλαντόμος, μεγαλώνει και είναι κακός. Οι άνθρωποι που είναι κακόψυχοι και δεν έχουν κάποια καλή κουβέντα να πούνε και γενικά ψάχνουν το αρνητικό, μου δημιουργούν μια απέχθεια. Και η εμφάνισή του, εκεί που βγαίνει και μιλάει είναι προσβλητική. Όταν μιλάει για τηλεόραση… έχει πολύ κακία. Δεν με ενδιαφέρουν οι κακοί άνθρωποι”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα