Πριγκίπισσα Mary της Δανίας: Τα παιδιά της την κοροϊδεύουν για την αυστραλιανή προφορά της
Credit: kongehuset.dk/Stine Heilmann

Στη δημοσιότητα επανέρχεται βίντεο όπου τα παιδιά της πριγκίπισσας Mary της Δανίας αστειεύονται με την αυστραλιανή προφορά της, λέγοντας ότι ότι “λέει αστεία τις λέξεις.”

Η γεννημένη στην Ταζμανία πριγκίπισσα έχει τέσσερα παιδιά με τον πρίγκιπα Frederik, τον διάδοχο του θρόνου της Δανίας, και αυτά μίλησαν σε βίντεο για τη μητέρα της για να τιμήσουν τα 50ά της γενέθλια πέρυσι.

Η πριγκίπισσα ήταν διευθύντρια μάρκετινγκ σε διαφημιστική εταιρεία όταν γνώρισε τον πρίγκιπα Frederik σε μια παμπ στο Σίδνεϊ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Σίδνεϊ το 2000.

Μετακόμισε στην Ευρώπη το 2001 και παντρεύτηκε τρία χρόνια αργότερα, προσπαθώντας να μάθει άπταιστα δανικά προκειμένου να προετοιμαστεί για τη νέα της ζωή και να βοηθήσει στην ηγεσία μιας χώρας.

Μιλώντας σε ένα βίντεο, εκείνη την εποχή, η πριγκίπισσα Isabella, 16 ετών, λέει: “Έχει αυστραλιανή προφορά, οπότε υπάρχουν κάποιες λέξεις που λέει λίγο περίεργα” Ο πρίγκιπας Christian, 17 ετών, πρόσθεσε: “Μερικές φορές, αν θέλει να πει “βάλτε το σκύλο στο καλάθι του”, γίνεται πάντα ο σκύλος βρίσκεται στον γάντζο του”.

Προσπαθεί να προφέρει σωστά στο σπίτι, είπε ο Vincent, 12 ετών, ενώ η δίδυμη αδελφή του Josephine μιμήθηκε αστειευόμενη την προφορά της μητέρας της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα