Gayle Hunnicutt: Πέθανε η ηθοποιός του “Dallas” στα 80 της
Credit: imdb.com / Eye of the Cat

Η Gayle Hunnicutt, η ηθοποιός του “Dallas” και του “Sherlock Holmes”, πέθανε σε ηλικία 80 ετών.

Η ηθοποιός φέρεται να απεβίωσε στις 31 Αυγούστου. Η αιτία θανάτου δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη.

Η Gayle ήταν γνωστή για τον ρόλο της Vanessa Beaumont στο “Dallas” και της Irene Adler στις “Περιπέτειες του Sherlock Holmes”.

Η γεννημένη στο Τέξας σταρ εγκαταστάθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι τηλεοπτικοί της τίτλοι περιλαμβάνουν τις σειρές Fall of Eagles, The Golden Bowl και The Return of the Saint.

Αφήνει πίσω της δύο γιους, τον Edward και τον Nolan όπως και πέντε εγγόνια: Poppy, Theo, Oscar, Dash και Nia. 

Η Gayle μεγάλωσε σε ένα “τυπικό αμερικανικό προαστιακό σπίτι” στο Fort Worth, το μοναδικό παιδί του Sam, ο οποίος υπηρέτησε στον Νότιο Ειρηνικό κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, και της Virginia.

Αν και ήθελε να γίνει ηθοποιός από την ηλικία των πέντε ετών, οι γονείς της Gayle έδιναν επίσης μεγάλη σημασία στις ακαδημαϊκές επιδόσεις και κέρδισε υποτροφία για το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες για να σπουδάσει αγγλική λογοτεχνία και θέατρο.

Εκεί την εντόπισε ένας κυνηγός ταλέντων της Warner Bros, ενώ έπαιζε σε μια φοιτητική παραγωγή.

Η Gayle γνώρισε τον πρώτο της σύζυγο, τον αείμνηστο Βρετανό ηθοποιό David Hemmings, σε ένα πάρτι που διοργάνωσε ο ηθοποιός του Rat Pack, Peter Lawford.

Παντρεύτηκαν το 1968 και μετακόμισαν στο Ηνωμένο Βασίλειο τον επόμενο χρόνο, πριν αποκτήσουν έναν γιο, τον ηθοποιό Nolan Hemmings. Το ζευγάρι χώρισε το 1974 μετά τις πολλές απιστίες του David. Ο ηθοποιός πέθανε το 2003, σε ηλικία 62 ετών.

Η Gayle δήλωσε προηγουμένως στην Daily Mail: “Δεν μετανιώνω για τον γάμο μου με τον David. Ήταν ένα από τα πιο ηλεκτρισμένα ανθρώπινα όντα που έχω γνωρίσει ποτέ.”

Η Gayle ξαναπαντρεύτηκε τον δημοσιογράφο Sir Simon Jenkins το 1978. Το ζευγάρι ζούσε στο Primrose Hill του Λονδίνου, όπου μεγάλωσαν τον γιο του Edward. Αργότερα χώρισαν το 2000.

Η σταρ του “Dallas” έπειτα έβγαινε με τον ανταποκριτή τένις Richard Evans.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα