Φρόσω Ράλλη: Η αποκάλυψη για το τέλος των “Απαράδεκτων”

Η Φρόσω Ράλλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Πέμπτης. Η παραγωγός των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών μίλησε μεταξύ άλλων για τους «Απαράδεκτους», το σίριαλ με το οποίο ξεκίνησε τη σπουδαία καριέρα της στον χώρο και αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από το τέλος του.

“Η πρώτη δική μου δουλειά στο Στούντιο ΑΤΑ ήταν οι «Απαράδεκτοι». Ο πατέρας μου είχε μεγάλη αγάπη στη Δήμητρα (Παπαδοπούλου), την πίστευε πριν ακόμα γίνει γνωστή και είχε λυσσάξει να κάνουμε κάποια δουλειά μαζί της. Της λέω: πρέπει να κάνω μία επιτυχία για τον μπαμπά μου, μου είπε κι εκείνη ότι το ήθελε”, τόνισε η Φρόσω Ράλλη και πρόσθεσε:

“Είπαμε τότε να είναι ο Σπύρος (Παπαδόπουλος), ο Γιάννης ο Μπέζος, έκαναν παρέα τότε μαζί. Χώθηκε και ο Βλάσης, ο οποίος ήταν ένας άγγελος. Ο Γιάννης Μπέζος, ενώ ήξερε ότι όλοι θα αργήσουν, ήταν ο μόνος που ερχόταν ακριβώς στην ώρα του στο όρντινο. Στα πρώτα σενάρια βοηθούσε και ο Ηλίας Ψινάκης. Κάπως όλοι μαζί φέραμε και τη Ρένια (Λουιζίδου), είπαμε ότι μουσική θα παίζει ο Νίκος Μουρατίδης. Ήταν ένα handmade πράγμα μιας παρέας. Περάσαμε τέλεια. Εγώ όταν τελείωσαν οι Απαράδεκτοι, έκανα μαύρα Χριστούγεννα, έκλαιγα με λυγμούς. Θυμάμαι ότι ήταν παραμονή Χριστουγέννων”.

Σε ερώτηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για το πώς και γιατί ήρθε το τέλος των “Απαράδεκτων” στα δύο χρόνια, η Φρόσω Ράλλη απάντησε:

«Δεν ήθελε παραπάνω η Δήμητρα και πάρα πολύ καλά έκανε, είπε τέλος. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να το ξεχειλώσουμε, ήταν αυτό που ήταν. Νιώθεις μέσα σου ότι πρέπει να σταματήσει. Σκέψου να παιζόταν 5 χρόνια πόσο χάλια θα έβγαινε μετά».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα