Φίλιππος Πλιάτσικας: Ξέσπασε για σχόλιο κατά των Πυξ Λαξ – “Με είχε ενοχλήσει αφάνταστα – Ήθελα να τον βρω και να τον πλακώσω στο ξύλο”

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ήταν καλεσμένος στο “Στούντιο 4” το απόγευμα της Τετάρτης. Ο γνωστός τραγουδοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπόθεση του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, Γιώργο Γιαννόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή εκτίοντας ποινή κάθειρξης πέντε ετών για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης στον Ωρωπό,

“Σίγουρα πολύς κόσμος του σιναφιού μας σκέφτηκε για μια ρωγμή στο συγκρότημα. Και το συνάφι μας δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά στον κόσμο. Ήμουν όμως σίγουρος και αποδείχθηκε αυτό ότι οι τοξικοί είναι μειοψηφία. Δηλαδή ένας μουσικός που υπήρχε με τους Πυξ Λαξ στο παρελθόν, που έχουν περάσει πάρα πολλοί μουσικοί από εμάς, ο οποίος μουσικός έκανε κάτι ή δεν έκανε κάτι αν ήταν συνεργάτης σας εδώ στην εκπομπή… σημαίνει κάτι για το δικό σας ποιόν και την εκπομπή που έχετε; Αυτό ήταν ξεκάθαρο για εμάς στο δικό μας μυαλό».

«Δηλαδή δεν αμφισβητήσαμε ποτέ την κρίση του πολύ κόσμου. Βγάλαμε και μια ανακοίνωση τότε που την φτιάξαμε με τον Μπάμπη (σ.σ. Στόκα), ξεκάθαρη και ο πολύς κόσμος αγκάλιασε όντως το αυτονόητο. Εμείς είδαμε μετά από χρόνια αυτόν τον άνθρωπο που είχε έρθει να παίξει στη συναυλία για τον Μάνο (σ.σ. Ξυδούς). Τότε οι κόρες μας ήταν 5 ετών και ήταν στα ίδια καμαρίνια. Σε τι αυτό μπορεί να αφορά αυτούς τους δυο ανθρώπους, εμένα και τον Μπάμπη;”, τόνισε ο Φίλιππος Πλιάτσικας και πρόσθεσε:

Είδα την τοξικότητα που, όμως, την ήξερα και από παλιά. Εμείς είχαμε απείρως περισσότερο κόσμο να μας ακολουθεί και να έρχεται στις συναυλίες μας από την επίθεση που μας έγινε για αυτό το πράγμα. Δηλαδή τα εισιτήρια που κάναμε φέτος, σαν Πυξ Λαξ, συγκρίνονται μόνο με το 1999-2000. Από την αμέσως προηγούμενη χρονιά, πριν από την ανήθικη και άδικη επίθεση που δεχθήκαμε, τριπλασιάστηκαν.

Η τοξικότητα βγαίνει με πολλές μορφές και όλοι την έχουμε βιώσει. Υπάρχουν τοξικότητες απέναντι σε ανθρώπους που το κοινό τους αγαπάει. Έχω διαβάσει ένα σχόλιο, τώρα που το θυμάμαι παιδιά, που με είχε ενοχλήσει αφάνταστα και ήθελα να βρω ποιος είναι αυτός ο τύπος να τον πλακώσω στο ξύλο. Πραγματικά, δηλαδή, αν και με τα social media δεν έχω ιδιαίτερη επαφή.

Όταν πέθανε ο Μάνος, το 2010, την ημέρα εκείνη ή την επόμενη έγραψε ένας τύπος «άντε με το καλό και η σειρά του Πλιάτσικα και του Στόκα». Δηλαδή υπήρξε άνθρωπος ο οποίος ευχόταν να πεθάνουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα