Έλλη Λαμπέτη: 40 χρόνια από τον θάνατό της – Η σπουδαία πρωταγωνίστρια όπως δεν την έχουμε ξαναδεί – Αδημοσίευτη φωτογραφία
instagram/ellie_lampeti

Η Έλλη Λαμπέτη έφυγε από τη ζωή στις 3 Σεπτεμβρίου του 1983 σε ηλικία μόλις 57 ετών έπειτα μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο, τη νόσο από την οποία πέθαναν και οι τρεις από τις τέσσερις αδελφές της.

Mε αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από τον θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού, η επίσημη σελίδα του  Studio Kleisthenis στο Instagram, η οποία δημοσιεύει σπάνιο υλικό από το αρχείο του φωτογράφου Κλεισθένη Δασκαλάκου, ανέβασε μια αδημοσίευτη φωτογραφία της.

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο βλέπουμε την Έλλη Λαμπέτη να κάνει δουλειές στο σπίτι της και συγκεκριμένα να ποτίζει και να περιποιείται της γλάστρες της.

“40 χρόνια χωρίς την αγαπημένη πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου Έλλη Λαμπέτη και το Studio Κλεισθένης τη θυμάται με μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τις πολλές που την τράβηξε εκείνη τη μέρα στο σπίτι της ο Κλεισθένης, σε άλλο ρόλο από ότι την είχε μάθει το κοινό της, στο ρόλο της γυναίκας που κάνει τις καθημερινές δουλειές στο σπίτι της όπως όλος κόσμος”, αναφέρεται στην ανάρτηση.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα