Εγκλωβισμένη στο Ισραήλ η τραγουδίστρια Νατάσα Μεντή – Η αγωνιώδης έκκληση για βοήθεια
Credit: Natasa Menti/ Instagram

Η τραγουδίστρια Νατάσα Μεντή απευθύνει δημόσια έκκληση απεγκλωβισμού της από το εμπόλεμο Ισραήλ. Ήδη αρκετοί Έλληνες τουρίστες κατάφεραν να επιστρέψουν ασφαλείς στην Ελλάδα.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νατάσα Μεντή τονίζει ότι δε μπορεί να γυρίσει στη χώρα μας καθώς δεν βρίσκει εύκολα εισιτήριο, ενώ φοβάται και για ακυρώσεις πτήσεων.

«Ο σκοπός του βίντεο είναι για να πω ότι είμαστε στο Ισραήλ πολλοί Έλληνες και θέλουμε να γυρίσουμε πίσω, δεν βρίσκουμε εύκολα εισιτήριο. Εγώ βρήκα ένα για την Πέμπτη απλά δεν ξέρουμε αν όντως θα πραγματοποιηθούν πτήσεις. Άργησα να βγάλω, γιατί δεν έβρισκα τις προηγούμενες μέρες γιατί κάνουν μια πτήση την ημέρα. Το πλήρωσα πολύ ακριβά. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα εδώ”.

Δεν έχω καμία ενημέρωση για τίποτα. Αλλά από τη στιγμή που γίνονται δρομολόγια με πτήσεις γιατί δεν μας στέλνουν ένα αεροπλάνο? Έχουμε μιλήσει με την πρεσβεία εδώ, πολλές φορές και φυσικά έχουν ονόματα και τηλέφωνα. Ας τελειώνουμε επιτέλους με αυτό, γιατί τα πράγματα εδώ είναι πολύ δύσκολα και πολύ επικίνδυνα. Δεν υπάρχουν κενά στις πτήσεις. Αν ακυρωθούν; Τι θα κάνουμε; Θα μείνουμε εδώ και θα βιώσουμε αυτόν τον πόλεμο; Είμαστε πολλοί εδώ, κάντε το τώρα που μπορείτε. Εύχομαι να επιστρέψω πολύ γρήγορα στην πατρίδα μας. Ανεβάστε αυτό το βίντεο γιατί θα μας βοηθήσετε πάρα πολύ» αναφέρει η τραγουδίστρια εκφράζοντας την αγωνία της.

Μόλις δύο εβδομάδες πριν, η Νατάσα Μεντή είχε δημοσιεύσει φωτογραφία της με τον Νίκο Κουρκούλη, από μία νυχτερινή της έξοδο, στο μαγαζί όπου τραγουδάει ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα