Ευχάριστα νέα για την Καίτη Γκρέυ – «Πρόκειται για θαύμα της φύσης»
Καίτη Γκρέυ
Credit: Από συνέντευξη στο Star

Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας της Καίτης Γκρέυ με τις πληροφορίες να θέλουν την σπουδαία ερμηνεύτρια να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη 29/2, η τραγουδίστρια εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από σχετική ειδοποίηση της οικιακής βοηθού της στα οικεία της πρόσωπα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», η Καίτη Γκρέυ, που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, κατάφερε μέσα σε ένα 24ωρο να διαψεύσει τις όποιες δυσοίωνες προβλέψεις για την εξέλιξη της κατάστασής της, με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται να σχολιάζουν ότι «πρόκειται για θαύμα της φύσης αυτή η γυναίκα».

Αν και παραμένει στη ΜΕΘ, κατάφερε να ξεπεράσει τον αυξημένο κίνδυνο για τη ζωή της. Μάλιστα, στην ενημέρωση που είχε ο γιος της, Φίλιππος, η νύφη της και ο εγγονός της, Κώστας, καθώς και οι στενοί της φίλοι από τους γιατρούς της, ανέφεραν πως «η κυρία Καίτη Γκρέυ είναι καλά. Προχωράει με γοργά βήματα προς το καλύτερο».

Τα ευχάριστα νέα για την πορεία της υγείας της τραγουδίστριας, οδήγησαν, μάλιστα την οικογένεια της Καίτης Γκρέυ, να ξεκινάει από τώρα τα σχέδια για τις 14 Μαΐου, ημέρα που η τραγουδίστρια κλείνει έναν αιώνα ζωής, με σκοπό να γίνει ένα μεγάλο γλέντι στο σπίτι της για να γιορτάσουν τα 100ά γενέθλιά της.

«Δεν πήρε ποτέ φάρμακα στη ζωή της, παρά μόνο τα τελευταία δυο τρία χρόνια, είχε κόψει το κάπνισμα εδώ και περίπου 25 χρόνια, ενώ πάντα μας έλεγε πως η γιαγιά της είχε φτάσει τα 107 ετών και η μάνα της τα 104», δήλωσε στην εφημερίδα μέλος της οικογένειας της Καίτης Γκρέυ.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα