Δημήτρης Γιαννέτος: Δύσκολες ώρες για τον διάσημο hair stylist

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Δημήτρης Γιαννέτος, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο του πρόσωπο. Συγκεκριμένα, πέθανε ο πρώτος ατζέντης που είχε ο διάσημος hair stylist. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο Δημήτρης Γιαννέτος με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

“Δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω. Είναι μια πραγματικά θλιβερή μέρα για μένα και για όλους όσους γνώριζαν τον Τσάρλι. Χθες το βράδυ ο Τσάρλι μας άφησε, αφού πάλευε με τη ζωή του για χρόνια. Ο Τσάρλι ήταν ο πρώτος μου ατζέντης όταν μετακόμισα από την Ελλάδα στο Λος Άντζελες πριν από σχεδόν δέκα χρόνια.

Θυμάμαι ακόμα ότι μπήκα στο γραφείο του αφού με απέρριψαν τόσα πολλά πρακτορεία στη Νέα Υόρκη, για παράδειγμα επειδή δεν μιλούσα αγγλικά. Ο Τσάρλι δεν νοιάστηκε και μου είπε ότι θέλει να συνεργαστούμε. Ένιωσα κυριολεκτικά ότι πετάω στον ουρανό. Ήταν αυτός που με σύστησε στους περισσότερους από τους πελάτες μου και έχτισε όλη μου την καριέρα στο ξεκίνημά μου.

Δεν θα ήμουν εδώ σήμερα αν δεν τον είχα συναντήσει. Πίστεψε σε εμένα και πάλεψε για εμένα από την πρώτη μέρα. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για την απεριόριστη υποστήριξή του. Στέλνω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας αναπαυθεί η ψυχή σου εν ειρήνη”, έγραψε ο Δημήτρης Γιαννέτος στην ανάρτησή του.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα