Diana Ramírez: Αυτή είναι η πιο όμορφη αστυνομικός στον κόσμο – Πολεμά το έγκλημα στην πιο επικίνδυνη πόλη
Credit: Diana Ramirez/Instagram

H Diana Ramírez μόλις ανακηρύχθηκε η πιο όμορφη αστυνομικός στον κόσμο από τους θαυμαστές της στα social media, οι οποίοι την ακολουθούν από κάθε μεριά του πλανήτη και εκλιπαρούν να τους περάσει χειροπέδες.

Η Κολομβιανή καλλονή εργάζεται στην Εθνική Αστυνομία της Κολομβίας και εκτελεί καθήκοντα στη Μεντεγίν. Η αστυνομικός έχει γίνει viral στα social media, ενώ προκαλεί χαμό με τις φωτογραφίες και τα βίντεό της στο Instagram, όπου έχει περισσότερους από 390.000 ακολούθους.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, εκτός από αστυνομικός, είναι και η κύρια φωνή στον αστυνομικό ραδιοφωνικό σταθμό Medellín στους 96,4 FM. Η αξιωματικός Diana Ramírez προτάθηκε ως η Καλύτερη Αστυνομικός ή Στρατιωτική Influencer της Χρονιάς, στα βραβεία Instafest, τα οποία στοχεύουν να αναγνωρίσουν τους επαγγελματίες που δημιουργούν ψηφιακό περιεχόμενο, που προσεγγίζει ένα μεγάλο κοινό.

Η Diana Ramírez, που θεωρήθηκε από τους ακολούθους της ως πιο όμορφη αστυνομικός στον κόσμο, μιλά για την καριέρα της στην καταπολέμηση του εγκλήματος, λέγοντας πως είναι τιμή της να υπηρετεί και να προστατεύει.

Περιπολεί στους δρόμους της Μεντεγίν, πόλης που θεωρείτο η πιο επικίνδυνη πόλη στον κόσμο, αλλά λέει πως δεν θα εγκατέλειπε τη δουλειά της για να γίνει μοντέλο ή influencer.

“Αν είχα την ευκαιρία να επιλέξω καριέρα ξανά, δεν θα δίσταζα και θα γινόμουν ξανά αστυνομικός, επειδή χάρη σ’ αυτόν τον θεσμό, είμαι ό,τι είμαι” είπε σε συνέντευξή της στο JamPress. “Χρωστάω τα πάντα στην Εθνική Αστυνομία που με έκανε την επαγγελματία και τη γυναίκα που είμαι σήμερα” τόνισε η καλλονή.

Όσον αφορά στην υποψηφιότητά της για τα βραβεία Instafest σημείωσε: “Για μένα, είναι τιμή μου να εκπροσωπώ την αστυνομία με αυτήν την υποψηφιότητα. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη γιατί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τη δουλειά και την αφοσίωση όλων όσοι εργάζονται καθημερινά και συμβάλλουν στην οικοδόμηση μιας καλύτερης χώρας”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα