Δέσποινα Βανδή: Στο InStyle Greece μιλά για το πώς βιώνει τον έρωτα και την αγάπη – Οι επιθυμίες των παιδιών πάνω από όλα – “Δεν ασχολούμαι με κακόβουλα σχόλια”
Credit: InStyle Greece/Magazine / Photographer: Κοσμάς Koυμιανός / Fashion Editor: Στέφανος Ζαούσης / Fashion Associate: Εβελίνα Λαγού / Makeup: Βάσω Νακοπούλου / Hair: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Λαμπερή, δυναμική, με έντονη προσωπικότητα και αμετανόητα ο εαυτός της. Η Δέσποινα Βανδή είναι όσα αγαπάμε και όσα ανυπομονούμε να δούμε άμεσα από αυτήν.

Έρωτας; Αγάπη; Σε ποια ηλικία µπορούµε να βροντοφωνάξουµε τα συναισθήµατά µας µε πάθος και δίχως δεύτερες σκέψεις; Σε κάθε ηλικία, µας απαντά η ∆έσποινα Βανδή, που πρωταγωνιστεί στο cover story του τεύχους Ιουλίου InStyle Greece.

Από το editorial της Eιρήνης Ζουρνατζή, chief editor InStyle Greece: ∆εν διστάζει λεπτό να αποκαλύψει σκέψεις και συναισθήµατα για καθετί που αφορά την οικογένειά της, τα παιδιά της, που είναι η ανάσα της, αλλά και να υπογραµµίσει την τρυφερή σχέση που ζει µε τον σύντροφό της. Σε απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση και µε φόντο την καταγάλανη θάλασσά µας, η σταρ της ελληνικής µουσικής σκηνής µοιράζεται τα επόµενα επαγγελµατικά της βήµατα, ενώ τονίζει τη σηµασία της αυτοαποδοχής και την αξία των υψηλών στόχων και της εσωτερικής καλλιέργειας. Μας παροτρύνει επίσης να αγκαλιάζουµε τις όποιες αποτυχίες, γιατί αυτές οδηγούν στην εξέλιξή µας, και να φροντίζουµε πάντα να ικανοποιούµε τις προσωπικές µας προσδοκίες και ποτέ τις προσδοκίες των άλλων. Όσο για τη µεγάλη της αγάπη, τη µουσική, µε γλυκύτητα και συγκίνηση, κοιτώντας µε στα µάτια, δηλώνει πως για την ίδια είναι δηµιουργία και τρόπος έκφρασης που δεν χωρά σε ρεύµατα και περιορισµούς. Για εκείνη σηµασία έχει να λες τα τραγούδια που αγαπά η ψυχή σου.

Σε ερωτήσεις που της έκανε η κ. Ζουρνατζή για το πώς προστατεύει τα παιδιά της από τα φώτα της δημοσιότητας, εκείνη απάντησε μεταξύ άλλων. Καταρχάς, είμαι πάρα πολύ περήφανη για τα παιδιά μου και για την πολύ δεμένη σχέση που έχουμε μεταξύ μας. Έχω αφιερώσει πολλές ‘εργατοώρες’ στο μεγάλωμα τους. Κάτι που δεν έχω μετανιώσει στιγμή, καθώς τώρα βλέπω δύο παιδιά που πατάνε γερά στα πόδια τους. Γνωρίζουν από μωρά πως η δημοφιλία είναι ένα μέρος της ζωής μας, όπως γνωρίζουν την αλήθεια που υπάρχει πέρα από αυτήν. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνουν».

Και συνεχίζει: “Δεν έχει σημασία τι θέλω εγώ, αλλά τι θέλει η Μελίνα και ο Γιώργος, τι ονειρεύονται και πώς θέλουν να χτίσουν το μέλλον τους. Όταν η κόρη μου έφυγε για το Λονδίνο, της είπα, ‘Θα ξετυλίξεις μόνη σου το κουβάρι της ζωής σου και θα το πας όπου θέλεις. Εσύ θα χαράξεις τη διαδρομή σου. Αυτό που αγαπάς, αυτό να ακολουθήσεις‘”.

Credit: InStyle Greece/Magazine / Photographer: Κοσμάς Koυμιανός / Fashion Editor: Στέφανος Ζαούσης / Fashion Associate: Εβελίνα Λαγού / Makeup: Βάσω Νακοπούλου / Hair: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Αναφορικά με τη σχέση της με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη δήλωσε: “Δεν θα τον χαρακτήριζα αναζωογονητικό, όπως το θέτεις, καθόλου (γέλια). Την αλήθεια μου απλώς μοιράζομαι. Γιατί θα έπρεπε να τα διαχωρίσω αναγκαστικά; Και έρωτα και αγάπη βιώνω.”

Στην ερώτηση στο γιατί είμαστε ως λαός τόσο συντηρητικοί όσον αφορά στον έρωτα μετά τα πενήντα, απάντησε:

“Και εγώ θα σου απαντούσα: Τι μας αφορά το τι κάνει ο καθένας στη ζωή του, από τη στιγμή που δε βλάπτει τη δική μας; Τι σχέση έχει η ηλικία, τι σχέση έχει η σεξουαλική ταυτότητα, τι σημασία έχει αν παντρεύτηκε η όχι, αν έχει κάνει παιδί ή όχι; Αυτό που θα έπρεπε να μας αφορά είναι το πώς εμείς οι ίδιοι θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, καταρχάς για τον εαυτό μας και κατ’ επέκταση για τα παιδιά μας, τους συναδέλφους μας, τους φίλους μας και για το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο συνυπάρχουμε. Να μεγαλώνουμε με αξίες, μεγαλοψυχία και καλοσύνη. Η προσωπική μας χαρά θα έπρεπε να μας απασχολεί και, πάνω απ’ όλα, να ικανοποιούμε τις προσωπικές μας προσδοκίες και όχι τις προσδοκίες των άλλων.”

Credit: InStyle Greece/Magazine / Photographer: Κοσμάς Koυμιανός / Fashion Editor: Στέφανος Ζαούσης / Fashion Associate: Εβελίνα Λαγού / Makeup: Βάσω Νακοπούλου / Hair: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Τέλος σε σχέση με την κακεντρέχεια που υπάρχει στα κοινωνικά δίκτυα, η Δέσποινα Βανδή δήλωσε: “Οι haters στο διαδίκτυο είναι πολλοί, πάρα πολλοί. Είναι αυτοί που σπεύδουν να σχολιάσουν αρνητικά κάθε κίνηση και εμφάνιση των δημοσίων προσώπων. Ως γυναίκα, τι απαντάς σε τέτοιους ανθρώπους, που σχολιάζουν και κατακρίνουν όποιον φροντίζει την εικόνα του με οποιονδήποτε τρόπο; Προσωπικά, δεν απαντώ σε κανένα σχόλιο, άσε που πολλές φορές δεν τα διαβάζω. Από τη στιγμή που εκτίθεσαι, είτε λέγεται διαδίκτυο, είτε τηλεόραση, είτε σκηνή, είναι επόμενο – και το έχω συνηθίσει – ότι θα υπάρχουν κάποιοι που θα σχολιάζουν και αρνητικά. Δεν ασχολούμαι“.

Ολόκληρη η συνέντευξη της αγαπημένης μας σταρ στο InStyle Greece που κυκλοφορεί σήμερα 18 Ιουνίου στα περίπτερα μαζί με τη Realnews.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα