David Pearce: Ο παραγωγός του Χόλιγουντ κατηγορείται για τη δολοφονία δύο γυναικών

Παραγωγός του Χόλιγουντ κατηγορείται για τη δολοφονία δύο γυναικών, τις οποίες εγκατέλειψε αναίσθητες έξω από δύο ξεχωριστά νοσοκομεία του Λος Άντζελες, και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός τους από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Η 24χρονη Christy Giles μεταφέρθηκε στις 13 Νοεμβρίου σε νοσοκομείο στο Culver City και πέθανε λίγο αργότερα από υπερβολική δόση φεντανύλης, κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών, σύμφωνα με τη γνωμάτευση του ιατροδικαστή.

Λίγες ώρες μετά, η 26χρονη Hilda Cabrales Arzola βρέθηκε έξω από νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπου παρέμεινε σε κώμα για 11 ημέρες προτού καταλήξει έπειτα από οργανική ανεπάρκρια και δηλητηρίαση από κοκαΐνη, MDMA και πιθανόν άλλα ναρκωτικά.

Οι θάνατοι των γυναικών χαρακτηρίστηκαν ανθρωποκτονία και τον επόμενο μήνα, τον Δεκέμβριο του 2021, οι ντετέκτιβ του Λος Άντζελες συνέλαβαν τον παραγωγό David Pearce ως ύποπτο για ανθρωποκτονία. Επίσης, συνελήφθησαν άλλοι δύο άνδρες, ο ηθοποιός Brandt Osborn και ο Michael Ansbach ως ύποπτοι για συνέργεια στους θανάτους.

Christy Giles

Σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουν στη διάθεσή τους οι Los Αngeles Times, το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του Λος Άντζελες δεν απήγγειλε κατηγορίες στους τρεις άνδρες, τον Δεκέμβριο. Αντιθέτως, έστειλε τον φάκελο της υπόθεσης πίσω στους ντετέκτιβ για περαιτέρω έρευνα. Οι Osborn και Ansbach αφέθηκαν ελεύθεροι. Ωστόσο, ο Pearce παρέμεινε φυλακισμένος λόγω άσχετων κατηγοριών για σεξουαλική επίθεση ή βιασμό τεσσάρων γυναικών μεταξύ 2010 και 2020.

Ντετέκτιβ έγραψε σε έκθεσή του ότι οι Pearce και Osborn είχαν μεταφέρει τις αναίσθητες γυναίκες στα νοσοκομεία, υποστηρίζοντας ότι είναι καλοί Σαμαρείτες που τις είχαν βρει λιπόθυμες στο πεζοδρόμιο. Όμως, ο Pearce είχε εντοπιστεί να δίνει ουσία που έμοιαζε με κοκαΐνη στις Giles και Cabrales σε πάρτι το προηγούμενο βράδυ, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά.

Οι εισαγγελείς απήγγειλαν νέες κατηγορίες την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τα αρχεία. Ο Pearce, 40 χρόνων, κατηγορείται τώρα για τη δολοφονία των Giles και Cabrales, ενώ ο Osborn, 42 ετών, κατηγορείται για συνέργεια στις δολοφονίες τους. Ο Ansbach δεν χρεώνεται την υπόθεση.

Christy Giles/Instagram

Σύμφωνα με τους Times, o Pearce σχεδιάζει να δηλώσει αθώος στην ακροαματική διαδικασία στις 11 Ιουλίου, σύμφωνα με τον δικηγόρο του. Δεν είναι σαφές τι ώθησε τους εισαγγελείς να απαγγείλουν κατηγορίες για δολοφονία περίπου οκτώ μήνες μετά τον θάνατο των δύο γυναικών. Τον Απρίλιο ο ιατροδικαστής χαρακτήρισε ανθρωποκτονίες τους θανάτους τους.

Τρεις άνδρες φέρεται να εγκατέλειψαν τις δύο γυναίκες, το μοντέλο Giles και την αρχιτέκτονα Cabrales-Arzola, σε δύο διαφορετικά νοσοκομεία στο Λος Άντζελες, στις 13 Νοεμβρίου. Φορούσαν και οι τρεις μάσκα και επέβαιναν σε μαύρο Toyota Prius χωρίς πινακίδες, σύμφωνα με την αστυνομία. Και οι δύο γυναίκας είχαν πάρει υπερβολική δόση ναρκωτικών. Φέρεται να γνώρισαν μία ομάδα ανδρών σε ένα πάρτι στο κέντρο της πόλης. Ο θάνατος της Giles διαγνώστηκε με την άφιξή της στο νοσοκομείο, ενώ η Cabrales-Arzola βρέθηκε αναίσθητη και πέθανε στις 24 Νοεμβρίου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα