Cristiano Ronaldo: Αντιμέτωπος με μαστίγωμα λόγω… μοιχείας
Credit: Cristiano Ronaldo/Instagram

Ο Cristiano Ronaldo μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή μαστιγώματος την επόμενη φορά που θα επισκεφθεί το Ιράν εξαιτίας μιας φωτογραφίας με μια ζωγράφο, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη χώρα.

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος μπαλαδόρος αντιμετωπίζει ποινή για 99 βουρδουλιές. Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, τα ιρανικά Μέσα Ενημέρωσης υποστήριξαν ότι ένας μεγάλος αριθμός δικηγόρων στη χώρα έχει καταθέσει μήνυση για τον σταρ της Αλ Νασρ εξαιτίας της φωτογραφίας που τραβήχτηκε κατά την επίσκεψή του εκεί τον Σεπτέμβριο.

Ο Ronaldo, ο οποίος διατηρεί σχέση με την Georgina Rodriguez, επισκέφθηκε την Τεχεράνη, την πρωτεύουσα του Ιράν, με την Al-Nassr για να αντιμετωπίσει την Persepolis στη φάση των ομίλων του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ τον Σεπτέμβριο.

Εκεί, ο Πορτογάλος διεθνής συνάντησε την Ιρανή ζωγράφο Fatima Hamimi, η οποία θέλησε να χαρίσει στον Cristiano, πρώην αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης έναν πίνακα, τον οποίο έφτιαξε ειδικά γι’ αυτόν.

Λέγεται ότι ο Ronaldo τη φίλησε στο μάγουλο και της έδωσε μια υπογεγραμμένη φανέλα, ενώ πόζαρε και για μια φωτογραφία στην οποία την αγκαλιάζει, γεγονός που προκάλεσε την οργή των Ιρανών δικηγόρων.

Σύμφωνα με το ιρανικό δίκαιο, το να αγγίζει κάποιος μια γυναίκα, ισοδυναμεί με μοιχεία. Η Hamimi λέγεται ότι είναι “κατά 85% παράλυτη” και είναι μεγάλη θαυμάστρια του Πορτογάλου σταρ.

Το ιρανικό δίκτυο Sharq Emroz, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, αναφέρει ότι η ιρανική δικαιοσύνη αντέδρασε γρήγορα στη φωτογραφία και καταδίκασε τον Ronaldo σε 99 βουρδουλιές την επόμενη φορά που θα ταξιδέψει στο Ιράν.

Η Al-Nassr αγωνίζεται στη φάση των ομίλων του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ, όπου βρίσκεται στον όμιλο Ε μαζί με την ιρανική Persepolis, την Al-Duhail από το Κατάρ και την Istiklol από το Τατζικιστάν.

Δεν θα επιστρέψει στο Ιράν σ’ αυτήν τη φάση της διοργάνωσης, αλλά σε περίπτωση που περάσει στους νοκ-άουτ γύρους, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πατήσει ξανά το πόδι του σε ιρανικό έδαφος. Λέγεται ότι αν το κάνει, ο Ronaldo μπορεί να συλληφθεί από τις Αρχές του Ιράν για να τον αναγκάσουν να εκτίσει την ποινή του.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Marca, η ποινή θα μπορούσε να συγχωρεθεί από δικαστή αν “οι πράξεις δεν είναι αξιόποινες ή αν ο Ronaldo δείξει μεταμέλεια”. Υπενθυμίζεται ότι ο Ronaldo είναι σε σχέση με τη Rodriguez από το 2016 και έχουν δύο παιδιά, την Alana Martina και την Bella Esmeralda.  Η Rodriguez είναι, επίσης, η μητέρα των άλλων τριών παιδιών του, του Cristiano Jnr, και των διδύμων Eva και Mateo, που γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητέρας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα