Άννα Μπεζάν για Χριστίνα Παππά: “Υπάρχουν στιγμές που δεν θέλω να τη βλέπω και άλλες που θέλω να της μοιάσω”
Παππά Μπεζάν
Credit: Christina Pappa/ Instagram

Η Άννα Μπεζάν παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση της με την πεθερά της Χριστίνα Παππά, στην επιλόχειο κατάθλιψη και στον σύζυγό της.

“Με τον Δημήτρη νιώσαμε τα πάντα γρήγορα και είπαμε να μην αφήσουμε τον χρόνο να φύγει. Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς. Επειδή είχα μια κακή εμπειρία και μια πολύ καλή βλέποντας τον Δημήτρη, νομίζω είναι ο τέλειος πατέρας”, τόνισε η Άννα Μπεζάν, η οποία στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση της με τη Χριστίνα Παππά:

“Υπάρχουν στιγμές που τη νιώθω μαμά μου. Υπάρχουν και άλλες στιγμές που δεν θέλω ούτε να την βλέπω και υπάρχουν και οι στιγμές που λέω: μακάρι να γίνω κι εγώ σαν την Χριστίνα. Είναι σαν φίλη, σαν μαμά όταν χρειάζεται πολλές φορές. Κακιά πεθερά δεν είναι σε καμία περίπτωση”.

Για την επιλόχειο κατάθλιψη η Άννα Μπεζάν υπογράμμισε: «Με το που γέννησα έπεσα πολύ ψυχολογικά. Όταν γυρίσαμε στο σπίτι η επιλόχειος κατάθλιψη μου χτύπησε την πόρτα. Για την ώρα το έχω ξεπεράσει αλλά ακόμα κάποια κομμάτι τα δουλεύω. Μπορώ να πω πως μέσα σε αυτό ήμουν και τυχερή γιατί μέσα από την επιλόχειο μπόρεσα και θρήνησα τον παλιό μου εαυτό».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα