Χρυσό Βραβείο για την Garmin Greece στα Fitness Awards!
Νάνσυ Ζαμπέλη- Διευθύντρια Επικοινωνίας Garmin Greece / Μαριάνθη Σκορδίλη- CEO Garmin Greece

Σε μία λαμπρή τελετή που έλαβε μέρος στον πολυχώρο «Άτρακτος» κατά τη διάρκεια των φετινών «Fitness Awards 2022» η Garmin, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στο χώρο της τεχνολογίας, με σήμα κατατεθέν τα Smartwatches και τους οδηγούς πλοήγησης βραβεύτηκε στην κατηγορία «Best Smartwatch», για τη σειρά VENU 2.

Συγκεκριμένα, η βράβευση αφορούσε την πρωτοποριακή καμπάνια «Dear Body» με δημιουργία καινοτόμου περιεχομένου στα Social Media αλλά και σε outdoor bustops που παρακινούσε τους χρήστες να αφουγκράζονται το σώμα τους μέσα από μία σειρά από εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο.

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης/ Αννα Δρούγκα/ Θοδωρής Φίλιππας/ Σοφία Ζαχαράκη- Υφυπουργός Τουρισμού/ Μαρίνα Κουταρέλλη/ Νάνσυ Ζαμπέλη- Διευθύντρια Επικοινωνίας Garmin Greece/ Μαριάνθη Σκορδίλη- CEO Garmin Greece/ Δημήτρης Κουλούρης/ Κωνσταντίνος Χαλιόρης- Γενικός Συντονιστής ΟΑΚΑ


Μέσω της καμπάνιας η Garmin Greece θέλησε να τονίσει την ανάγκη να ακούμε το σώμα μας και να δεσμευτούμε ότι θα κάνουμε τις αλλαγές που χρειάζεται για να βελτιώσουμε την ευεξία μας μέσα από το Venu 2 όπου μπορούμε να συγκεντρώσουμε όλη την γκάμα των δεδομένων υγείας και ευεξίας (όπως body battery, ποιότητα ύπνου, θερμίδες, βήματα κλπ) αλλά και προφίλ για περισσότερα από 25 αθλήματα με την εντυπωσιακή οθόνη αφής AMOLED.


Στην σειρά Venu της εταιρείας,  εκτός από το Venu 2, εντάσσονται και οι σειρές Venu Sq και Venu 2 Plus. Το Venu Sq ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη εμφάνιση, την ολοήμερη παρακολούθηση υγείας και τις περισσότερες από 20 εφαρμογές για άθληση. Το Venu 2 Plus αποτελεί την τελευταία προσθήκη της Garmin ενσωματώνοντας όλα τα χαρακτηριστικά που έκαναν αγαπητό το Venu 2, και επιπλέον αποτελεί το πρώτο smartwatch της Garmin με ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο για πραγματοποίηση κλήσεων και έλεγχο του Voice Assistant του smartphone. 

Νάνσυ Ζαμπέλη- Διευθύντρια Επικοινωνίας Garmin Greece / Μαριάνθη Σκορδίλη- CEO Garmin Greece


To βραβείο παρέλαβε η κα Μαριάνθη Σκορδίλη, CEO της Garmin Greece μαζί με την κα Νάνσυ Ζαμπέλη, Διευθύντρια Μάρκετιγκ & Επικοινωνίας της Garmin Greece, οι οποίες δήλωσαν σχετικά: “Η Garmin με όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που έχει αναπτύξει, έχει ως στόχο να μας βοηθήσει να ζούμε καλύτερα και πιο υγιεινά και αυτό ξεκινάει όταν αφουγκραζόμαστε το σώμα μας. H σειρά Venu έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από το ευρύ κοινό στην Ελλάδα και παραμένει ένα από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα της εταιρίας, ευχαριστούμε τους χιλιάδες χρήστες των smartwatch μας  για την τιμή και την εμπιστοσύνη».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα