Χριστίνα Ωνάση: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Αλέξανδρο Ανδρεάδη το 1975

Σήμερα συμπληρώνονται 34 χρόνια από τον θάνατο της Χριστίνας Ωνάση. H πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου, βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα της στην Αργεντινή, με τον θάνατό της να προκαλεί θλίψη στους ανθρώπους που την αγαπούσαν και να πυροδοτεί πλήθος ερωτημάτων για τις συνθήκες και τις αιτίες του.

Η επίσημη σελίδα του  Studio Kleisthenis στο Instagram, η οποία δημοσιεύει σπάνιο υλικό από το αρχείο του φωτογράφου Κλεισθένη Δασκαλάκου, κοινοποίησε μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Αλέξανδρο Ανδρεάδη στις 22 Ιουλίου του 1975.

“Σαν σήμερα στις 19 Νοεμβρίου 1988 σε ηλικία 37 ετών, η Χριστίνα Ωνάση απεβίωσε στην Αργεντινή. Στην αδημοσίευτη μέχρι σήμερα φωτογραφία ο Κλεισθένης τη φωτογραφίζει στον γάμο της με τον Αλέξανδρο Ανδρεάδη, γιο του τότε ιδιοκτήτη της Εμπορικής τράπεζας και εφοπλιστή Στρατή Ανδρεάδη στις 22 Ιουλίου 1975. Ο γάμος έγινε στο ιδιωτικό εκκλησάκι της θερινής κατοικίας του πρίγκιπα Πέτρου στη Γλυφάδα. Στο γάμο παραβρέθηκε και η Τζάκυ. Tέσσερις μήνες πριν είχε πεθάνει ο πατέρας της Αριστοτέλης Ωνάσης. Όπως δήλωσε εκείνη τη μέρα η Χριστίνα ο πατέρας της ήθελε να παντρευτεί Έλληνα και να κάνει πολλά παιδιά”, αναφέρεται στην ανάρτηση.

Μέσα σε δύο χρόνια η Χριστίνα Ωνάση έχασε αδελφό, μητέρα και πατέρα. Στις 24 Ιανουαρίου 1973, ο αδελφός της, Αλέξανδρος και τρομερή αδυναμία του πατέρα τους, σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία μόλις 25 ετών. Ο πρόωρος θάνατός του ήταν τεράστιο πλήγμα για τον Έλληνα μεγιστάνα από το οποίο δεν συνήλθε ποτέ. Η μητέρα της Τίνα Λιβανού βρέθηκε νεκρή στις 10 Οκτωβρίου 1974 στο ξενοδοχείο «Ντε Σαντελιέ» του Παρισιού, ενώ εικάζεται ότι πέθανε από υπερβολική δόση χαπιών.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα