Charlbi Dean: Αυτή είναι η αιτία του θανάτου της ηθοποιού στα 32 της χρόνια
Zunino Celotto/Getty Images)

Σοκ είχε προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος της ηθοποιού Charlbi Dean στη Νέα Υόρκη τον Αύγουστο. Η νεαρή ηθοποιός πέθανε έπειτα από “απρόσμενη ξαφνική ασθένεια” στα 32 της χρόνια, όπως είχαν μεταδώσει τα Μέσα, χωρίς ωστόσο να προσδιοριστεί αυτή η ασθένεια.

Περισσότερους από τρεις μήνες μετά, ο ιατροδικαστής της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε την αιτία θανάτου της Charlbi Dean.

Εκπρόσωπος της αρμόδιας ιατροδικαστικής υπηρεσίας της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι η ηθοποιός πέθανε από “βακτηριακή σήψη”. Όπως δήλωσε, η σήψη “ήταν μια επιπλοκή από ασπληνία (απουσία σπλήνας) λόγω “απομακρυσμένου αμβλέος τραύματος στον κορμό της”. Ο θάνατος της Νοτιοαφρικανής ηθοποιού κρίθηκε ως ατύχημα.

Η βακτηριακή σήψη προκλήθηκε αφού η Charlbi Dean μολύνθηκε με ένα βακτήριο γνωστό ως Capnocytophaga. Ενώ η μόλυνση είναι σπάνια, υπάρχουν διάφορα είδη Capnocytophaga που αναπτύσσονται στο στόμα των ανθρώπων και τα οποία υπάρχουν επίσης στο στόμα σκύλων και γατών, σύμφωνα με το CDC-Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ. Tο βακτήριο μεταδίδεται πολύ σπάνια στους ανθρώπους συνήθως μέσω δαγκωμάτων σκύλων. Τα άτομα με αυτοάνοσα προβλήματα και χωρίς σπλήνα είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητα. Ο ιατροδικαστής δεν έχει δημοσιοποιήσει την πλήρη αυτοψία της και δεν είναι ξεκάθαρο εάν για τη λοίμωξη ευθύνεται ένα δάγκωμα ζώου ή γλείψιμο.

Η Charlbi Dean έγινε ευρύτερα η γνωστή από τη συμμετοχή της στην ταινία Triangle of Sadness (Το τρίγωνο της Θλίψης) που πήρε τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Είχε πάρει μέρος στις ταινίες Spud (2010), Death Race 3: Inferno (2013), Blood in the Water (2016), Don’t Sleep (2017) και Porthole (2018). Εκτός από ηθοποιός ήταν και μοντέλο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα