Charlbi Dean: Συντετριμμένος ο αρραβωνιαστικός της – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατό της

Mε δάκρυα στα μάτια και φανερά συντετριμμένος ο αρραβωνιαστικός της Charlbi Dean, ευχαρίστησε όσους του στέλνουν συλλυπητήρια μηνύματα.

Ο Luke Volker έσπασε τη σιωπή του μετά τον σοκαριστικό θάνατο της αγαπημένης του, η οποία έφυγε από τη ζωή  στα 32 της χρόνια, έπειτα από μία ξαφνική ασθένεια, και ανέβασε ένα βίντεο στα social media για να ευχαριστήσει τους ακολούθους του.

Ήθελα να ανεβάσω μια φωτογραφία της Charlbi, αλλά είναι τόσο δύσκολο… Ήθελα απλώς να σας ενημερώσω ότι βλέπω όλα τα μηνύματά σας, όλη την αγάπη, και το εκτιμώ. Πραγματικά. Απλώς, δεν μπορώ πραγματικά να σας απαντήσω αυτή τη στιγμή. Αλλά σας ευχαριστώ παιδιά. Το εκτιμώ. Σας αγαπώ” είπε o 26χρονος δακρυσμένος.

Το ζευγάρι έβγαινε για τέσσερα χρόνια, ενώ αρραβωνιάστηκε τον Απρίλιο στη Νέα Υόρκη. O Luke στην ανάρτησή του στο instagram τότε είχε γράψει “το μόνο που μπορώ να πω είναι – αυτό είναι αφιερωμένο στην αγάπη της ζωής μου. Το κορίτσι των ονείρων μου“, ενώ έχει καρφωμένη στο προφίλ του τη φωτογραφία του με την Charlbi από το Φεστιβάλ Καννών.

Η συνέντευξη που έδωσε πριν φύγει από τη ζωή η 32χρονη ηθοποιός έρχεται αποκλειστικά στο περιοδικό InStyle που κυκλοφορεί στις 18 Σεπτεμβρίου με τη Realnews.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα