Carrie Johnson: Οι ανέκδοτες φωτογραφίες με τα παιδιά της – “Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν…”
Rebecca Fulton Photography/Instagram

Mια σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες ανέβασε η σύζυγος του τέως Βρετανού πρωθυπουργού Boris Johnson, προσφέροντας στους ακολούθους της μια ματιά στη σχέση της με τα παιδιά της.

Η Carrie Johnson μοιράστηκε ανέκδοτα στιγμιότυπα από τα δυο της παιδιά, ενώ απολαμβάνουν παιχνίδια και αγκαλιές. Η Carrie Boris Johnson έχουν δύο παιδιά, τον δύο ετών Wilf και τη μικρότερη αδελφούλα του, τη 10 μηνών Romy.

Rebecca Fulton Photography/Instagram

H Johnson ανέβασε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: “Είναι τρελό πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα μωρά σου. Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από την υπέροχη φίλη μου @fultonphoto8raphy πριν από σχεδόν 6 μήνες”. Και μπορεί οι φωτογραφίες να τραβήχτηκαν πριν από έξι μήνες όταν ο Johnson ήταν ακόμη πρωθυπουργός στη Βρετανία, η Carrie, ωστόσο, επέλεξε να τις μοιραστεί τώρα με τους ακολούθους της.

Rebecca Fulton Photography/Instagram

Η οικογένεια φέρεται ότι θα μετακομίσει σε ένα νέο σπίτι στο Herne Hill, στο νότιο Λονδίνο, αφού πούλησε το σπίτι της στο Camberwell και έφυγε από το Νο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ. Το σπίτι τους στο Camberwell ήταν καταχωρισμένο για πώληση αντί 1,6 εκατ. λιρών, 400.000 λίρες περισσότερα από ό,τι πλήρωσαν γι’ αυτό.

Το ζευγάρι αγόρασε το βικτοριανό σπίτι με τα τέσσερα υπνοδωμάτια στο Camberwell τον Ιούλιο του 2019, καθώς ο Johnson έγινε πρωθυπουργός. Ωστόσο, δεν πέρασαν καθόλου χρόνο στο ακίνητο, αφού μετακόμισαν στην Ντάουνινγκ Στριτ. Αναμένεται να πάρουν 400.000 λίρες παραπάνω, αν καταφέρουν να πουλήσουν το σπίτι τους στην τιμή που ζητάνε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα