Carrie Johnson: H σύζυγος του Βρετανού πρωθυπουργού δείχνει το πρόσωπο της κόρης της για πρώτη φορά
Getty Images

Έξω από το Νο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ στάθηκε η Carrie Johnson μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες του Βρετανού πρωθυπουργού για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί την ομιλία παραίτησης του Boris Johnson.

Η Carrie κρατούσε στην αγκαλιά της την επτά μηνών Romy την οποία φιλούσε στοργικά και τη χάιδευε τρυφερά όσο άκουγαν την ομιλία του συζύγου της. Αυτή είναι η πρώτη φορά που εκθέτει το πρόσωπο της κόρης της στις κάμερες και όλοι έσπευσαν να την απαθανατίσουν.

David Fisher/REX/Shutterstock)

Η Carrie Johnson μπήκε στην Ντάουνινγκ Στριτ ως επίσημη σύντροφος του Βρετανού πρωθυπουργού και αποχωρεί ως σύζυγός του και μητέρα των δύο από τα παιδιά του. Την ώρα που ο Boris ανακοίνωνε την παραίτησή του, αυτή χαμογελούσε ενθαρρυντικά.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2021 σε μία ιδιωτική τελετή στον Καθεδρικό του Ουέστμινστερ παρουσία ελάχιστων καλεσμένων. H μικρούλα Romy γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2021 ενώ έναν χρόνο νωρίτερα το ζευγάρι είχε αποκτήσει τον γιο του Wilfred.

Getty Images

Η Carrie δεν συνηθίζει να δείχνει δημοσίως το πρόσωπο των παιδιών της και αυτή ήταν η πρώτη φορά που βλέπαμε τη μικρούλα Romy.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα