Carla Bruni: Πένθος για την τραγουδίστρια – Πέθανε ο πεθερός της
Credit: Carla Bruni/Instagram

Πένθος για την οικογένεια της Carla Bruni, αφού έφυγε από τη ζωή ο πεθερός της, Pal Sarkozy, σε ηλικία 94 ετών.

Το πρώην top model και τραγουδίστρια ήταν εκείνη που έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση, με ανάρτηση στο instagram, αποτίοντας φόρο τιμής στον πατέρα του Nicolas Sarkozy. “5 Μαΐου 1928-4 Μαρτίου 2023, Αναπαύσου εν ειρήνη” έγραψε στη λεζάντα η Bruni.

O πρώην πρόεδρος της Γαλλίας έχασε τη μητέρα του πριν από πέντε χρόνια.

Οι σχέσεις μεταξύ πατέρα και γιου ήταν συχνά τεταμένες, ιδίως λόγω του μάλλον άστατου χαρακτήρα του Pal Sarkozy, ο οποίος είχε εγκαταλείψει τη σύζυγό του και τα τρία αγόρια του, μεταξύ των οποίων και ο 5χρονος Nicolas Sarkozy, μέσα σε μία νύχτα. “Ο Nicolas ήταν τρομερά θυμωμένος μαζί του επειδή εγκατέλειψε τη μητέρα του. Εγώ, που προέρχομαι από μια κλασική αστική οικογένεια, άνοιγα τα μάτια μου όταν μου έλεγε ότι θα πήγαινε να δει τον πατέρα του για να τον αναγκάσει να πληρώσει διατροφή στη μητέρα του”, είχε πει ο φίλος του, πρώην υπουργός Εσωτερικών Brice Hortefeux, στη Le Monde στις 31 Δεκεμβρίου 2020, σύμφωνα με το gala.fr.

Mάλιστα, ο πατέρας του Nicolas Sarkozy μπορούσε να είναι πολύ σκληρός με τον γιο του, σχολιάζοντάς τον καυστικά ακόμη και στα ΜΜΕ. Μερικές φορές διασκέδαζε επισημαίνοντας ότι ο Nicolas Sarkozy ήταν ο “μικρότερος”, όταν δεν τον περιέγραφε ως “μέτριο μαθητή”, ενώ περιέγραφε τον Guillaume, τον μεγαλύτερο, και τον François, τον τρίτο, ως “πολύ μεγαλύτερους, ισχυρότερους, πιο προικισμένους και τυχερούς”, ανέφερε η Le Monde το 2020.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα