C.J. Snare: Πέθανε ο τραγουδιστής των FireHouse στα 64 του
Credit: Firehouse / Facebook

Ο C.J. Snare, ο frontman του hard rock συγκροτήματος FireHouse, πέθανε σε ηλικία 64 ετών.

Σήμερα είναι μια θλιβερή μέρα για το Rock N Roll”, αναφέρεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook την Κυριακή 7 Απριλίου.

Με μεγάλη θλίψη γνωστοποιούμε στον κόσμο ότι χάσαμε τον αδελφό μας: Τον CJ Snare, τον πολεμιστή του ροκ εν ρολ, τραγουδιστή και ιδρυτικό μέλος των Firehouse”.

Η ανακοίνωση πρόσθεσε ότι ο Snare “πέθανε απροσδόκητα στο σπίτι του” και “ήταν μόλις 64 ετών”.

Όπως όλοι γνωρίζετε, ο CJ αναμενόταν να επιστρέψει στη σκηνή με το συγκρότημα αυτό το καλοκαίρι μετά την αποθεραπεία του από χειρουργική επέμβαση”, συνεχίζει η ανακοίνωση. “Είμαστε όλοι σε απόλυτο σοκ με τον πρόωρο θάνατο του CJ”.

Το συγκρότημα πρόσθεσε ότι ο frontman – κατά κόσμον Carl Snare – “ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα φωνητικά ταλέντα μιας γενιάς, περιοδεύοντας ασταμάτητα στον κόσμο με τους Firehouse τα τελευταία 34 χρόνια“.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια απευθύνονται σε όλη την οικογένεια Snare, την Katherine Little, τους φίλους και όλους τους αγαπημένους μας οπαδούς σε όλο τον κόσμο”, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το TMZ, η κόρη του Snare, Heather, δήλωσε ότι ο πατέρας της πέθανε από καρδιακή ανακοπή μετά από ένα μακρύ ταξίδι με τον καρκίνο. Σύμφωνα με το TMZ, ο Snare αφήνει πίσω του τρία παιδιά.

Οι Firehouse σχηματίστηκαν το 1984 στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια πριν υπογράψουν στην Epic Records το 1989. Μαζί έβγαλαν επιτυχίες όπως το “Love of a Lifetime” του 1990, το “When I Look Into Your Eyes” του 1992 και το “I Live My Life For You” του 1995.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram στις 27 Μαρτίου, ο Snare αναφέρθηκε στην υγεία του, γράφοντας: “Αισθάνομαι όλο και πιο δυνατός κάθε μέρα! Θα επιστρέψω στη σκηνή με τους FireHouse πριν το καταλάβετε. Η υγεία είναι το πρώτο πράγμα, έτσι ώστε να έχω μια ΠΛΗΡΗ ανάρρωση πριν από την επιστροφή μου.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα