Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι γνωστός τραγουδιστής – Τον αναγνωρίζετε;
Ο Γιώργος Λιβάνης σε παιδική ηλικία
Credit: Giorgos Livanis/Instagram

Το ξανθό αγοράκι της φωτογραφίας είναι σήμερα γνωστός τραγουδιστής. Είναι επίσης ταλαντούχος μουσικός και καταγράφει συνεχώς ανοδική πορεία.

Το τελευταίο διάστημα δηλώνει ερωτευμένος με επίσης διάσημη τραγουδίστρια και οι δυο τους αποτελούν ένα πολύ όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι.

Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;

Ο λόγος για τον Γιώργο Λιβάνη. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία από την παιδική του ηλικία είχε αναρτήσει ο ίδιος στο παρελθόν στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Γιώργος Λιβάνης ασχολήθηκε από πολύ μικρός με τη μουσική, κυρίως την παραδοσιακή καθώς φοιτούσε σε μουσικό ωδείο από την ηλικία των 8 ετών.

Η πρώτη του επαφή με το κοινό ήταν σε ηλικία 11 ετών οπότε κι έπαιξε δίπλα στην Αρετή Κετιμέ κρουστά και ούτι. Ενώ όλοι περίμεναν ότι θα ακολουθήσει καριέρα μουσικού, τον κέρδισε τελικά ο χώρος του τραγουδιού.

Στα 18 του δήλωσε συμμετοχή στο X-Factor και έκτοτε όλα άλλαξαν. Ενώ σπούδαζε βυζαντινή μουσική άρχισε να ασχολείται με το λαϊκό τραγούδι κάνοντας μαθήματα φωνητικής με τη Σοφία Βόσσου.

Για πρώτη φορά ανέβηκε σε πίστα νυχτερινού κέντρου διασκέδασης μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Αντύπα στο Frangelico τη σεζόν 2015-2016.

Αυτή την περίοδο είναι ζευγάρι με την Ανδρομάχη για την οποία δηλώνει πως είναι η γυναίκα της ζωής του.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα