Άγγελος Μπράτης: “Καρφώνει” το GNTM – “Σταμάτησα να είμαι αυστηρός γιατί κατάλαβα ότι δεν θα έρθουν μοντέλα”

Ο Άγγελος Μπράτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Τρίτης. Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρουσία του στο GNTM και αποκάλυψε τον λόγο που στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μόδας δεν ήταν αυστηρός.

“Η μόδα είναι μία, η αλήθεια όμως είναι ότι όλα τα σώματα είναι διαφορετικά. Δεν έχω δει ποτέ δύο ίδια σώματα σε δύο μοντέλα. Όλοι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικό σώμα, απλά πρέπει να το αποδεχτείς όπως είναι. Εμένα τα περισσότερα μου ρούχα δεν έχουν νούμερα και παίρνουν το σχήμα του σώματός σου. Πρέπει να προσέχεις το σώμα σου, όσο πιο ωραίο σώμα έχεις, τόσο πιο καλά θα πέφτουν και τα ρούχα πάνω σου. Είναι πολύ απλό, ο κορσές είναι το ίδιο σου το σώμα. Εγώ ράβω τα ρούχα πάνω στις πελάτισσές μου. Έχω πει πολλές φορές όχι σε πελάτισσές μου που δεν μου άρεσε πάνω τους το ρούχο.  Αλλά πάντα έχω και άλλη επιλογή”, τόνισε ο Άγγελος Μπράτης και πρόσθεσε:

“Καλά δεν τα πήγα στο GNTM; Από αυτά που μου λέει ο κόσμος έξω, πρέπει να τα πήγα πολύ καλά. Την πρώτη χρονιά ήμουν αυστηρός. Μετά κατάλαβα ότι δε θα έρθουν μοντέλα. Την πρώτη χρονιά πήγα και είπα να είμαι αυστηρός μπας και έρθει καμία σοβαρή. Είδα ότι δεν πρόκειται και λέω, ¨τι αγχώνεσαι; Δε θα βρούμε top model εδώ μέσα”. Μου είπαν ότι θα γίνεται χαμός αλλά μετά είδα ότι τζάμπα ταλαιπωρούμε. Από ένα σημείο και μετά το παίρνεις απόφαση, λες εντάξει, δε θα έρθει η Ζιζέλ και σήμερα».

Δείτε το βίντεο μετά 27:00

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα