Alec Baldwin: Δεν θα κληθεί να καταθέσει εναντίον της οπλουργού του “Rust”
Credit: Rena Schild/Shutterstock

Ο Alec Baldwin δεν θα κληθεί να καταθέσει εναντίον της οπλουργού της ταινίας “Rust”. Η Hannah Gutierrez-Reed κατηγορείται για τον θανάσιμο πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας Halyna Hutchins.

Η εισαγγελία κατέθεσε τη 13η τροποποιημένη λίστα μαρτύρων την περασμένη εβδομάδα, στην οποία δεν περιλαμβάνεται ο Baldwin, μετέδωσε το Fox News.

Ο ηθοποιός σημειωτέον έχει μείνει εκτός και των 13 καταλόγων. Άλλα μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου, όπως ο βοηθός σκηνοθέτη Dave Halls, και ο σκηνοθέτης Joel Souza, θα καταθέσουν στη διάρκεια της δίκης της Hannah Gutierrez-Reed το επόμενο έτος.

Η Gutierrez-Reed αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και παραποίηση στοιχείων που απορρέουν από τον θανάσιμο πυροβολισμό του Hutchins στη διάρκεια πρόβας στο πλατό της ταινίας στις 21 Οκτωβρίου 2021.

Ο Baldwin κρατούσε το όπλο την ώρα του δυστυχήματος με τους πυροβολισμούς. Αρχικά του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, αλλά η πολιτεία απέσυρε τις κατηγορίες αφού αποκαλύφθηκαν “νέα γεγονότα” που απαιτούσαν περαιτέρω έρευνα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα