Alec Baldwin: Έντονη αντιπαράθεση με διαδηλωτές – “Βγάλτε τον σκασμό”
Credit: lev radin/Shutterstock

Ο Alec Baldwin ενεπλάκη σε μια έντονη αντιπαράθεση με αντι-ισραηλινούς διαδηλωτές στη Νέα Υόρκη. Σε βίντεο που ανέβηκε στα social, ο ηθοποιός περπατά στη West 29th Street. Διαδηλωντές τον κυκλώνουν απαιτώντας να μάθουν αν ο ηθοποιός υποστηρίζει την Παλαιστίνη ή το Ισραήλ.

Αστυνομικοί φρουρούσαν τον ηθοποιό, καθώς αυτός προσπαθεί να περάσει μέσα από τη διαδήλωση. Ο Baldwin αγνόησε τις παρατηρήσεις ενός διαδηλωτή. “Υποστηρίζω την ειρήνη για τη Γάζα”, είπε.

Ωστόσο, η απάντησή του εξαγρίωσε το συγκεντρωμένο πλήθος που άρχισε τις βρισιές, ενώ προσπάθησε να τον πλησιάσει. “Κλείσε το γ@μ$μ@νο στόμα σου, δεν ντρέπεσαι καθόλου“, φώναξε ένα άτομο στον ηθοποιό με ένα άλλο να προσθέτει: “Άει γ@μ$σου”.

Σε άλλο βίντεο που ανέβηκε στο X (πρώην Twitter), ο σταρ ξέσπασε, όταν διαδηλωτής τον ρώτησε για τη στάση του στον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς. “Είσαι στο Χόλιγουντ. Καταδικάζεις το Ισραήλ;” τον ρώτησε.

“Επειδή είμαι στο Χόλιγουντ;” απάντησε, ενώ έσπρωχνε ελαφρά τον άγνωστο άνδρα. “Κάνεις ηλίθιες ερωτήσεις. Κάνε μου μια έξυπνη ερώτηση”. Καθώς τον συνόδευσαν μακριά από το πλήθος, φώναξε: “Βγάλτε τον σκασμό”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα