Alain Delon: Νεκρός βρέθηκε ο νόθος γιος του, Ari Boulogne, στα 60 του – Δεν τον αναγνώρισε ποτέ
Credit: shutterstock/Denis Makarenko

Νεκρός στο σπίτι του στο Παρίσι βρέθηκε ο Ari Boulogne, ο νόθος γιος του Alain Delon. Ο φωτογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών.

Μια γυναίκα έχει τεθεί υπό κράτηση για να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου του. Σύμφωνα με τη Le Parisien, ο Ari Boulogne βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής και το σώμα του βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση στο σαλόνι.

Η πενηντάχρονη γυναίκα που κάλεσε την αστυνομία δήλωσε ότι είναι η σύντροφός του και ήταν μαζί με τον 21χρονο γιο της. Οι δύο τους συνελήφθησαν, ενώ, πάλι σύμφωνα με πληροφορίες της Le Parisien, από την εισαγγελία του Παρισιού αναφέρεται: “Βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική κράτηση για μη παροχή βοήθειας σε άτομο που βρίσκεται σε κίνδυνο, προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες υπό τις οποίες μπορεί να επήλθε ο θάνατος του θύματος, το οποίο ήταν ημιπληγικό.”

Ο Christian Aaron Boulogne, γνωστός ως Ari Boulogne και Ari Päffgen, ήταν Γάλλος φωτογράφος, ηθοποιός και συγγραφέας.

Γεννήθηκε στο Παρίσι στις 11 Αυγούστου 1962. Ήταν γιος της Γερμανίδας τραγουδίστριας και ηθοποιού Nico. Ο βιολογικός του πατέρας ήταν ο Alain Delon, αν και ο Γάλλος σταρ δεν τον αναγνώρισε ποτέ ως γιο του.

Αρχικά τον μεγάλωσε η μητέρα του ενώ, μετά τον θάνατό της, τον υιοθέτησε η μητέρα του Delon, Édith και ο δεύτερος σύζυγός της, Paul Boulogne, παίρνοντας το επώνυμό του νόμιμα. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής του ηλικίας στο Bourg-la-Reine. Το 2001 και το 2019, ο Boulogne προσπάθησε να μηνύσει τον Delon για την αναγνώριση της πατρότητας αλλά χωρίς επιτυχία.

Συγκεκριμένα, το 2019, ο Ari αποφάσισε να κινήσει νομικές διαδικασίες στο αρμόδιο δικαστήριο της Ορλεάνης, ενώ ο Alain Delon έχει κατοικία στο Loiret. Τον Σεπτέμβριο του 2020, η γαλλική Δικαιοσύνη δήλωσε αναρμόδια να κρίνει το αίτημα του Ari Boulogne λόγω της ελβετικής κατοικίας του θρυλικού ηθοποιού.

Το Εφετείο της Ορλεάνης επιβεβαίωσε με απόφασή του έναν χρόνο αργότερα την απόφαση αυτή, διότι “ο κ. Alain Delon επαναφέρει την απόδειξη ότι η κατοικία του είναι στην Ελβετία”, όπου διαμένει από το 1984. Έχει ελβετικό πόθεν έσχες, “διευθετεί τους φόρους του σε ελβετικό έδαφος”, “ψηφίζει στην Ελβετία” ή “λαμβάνει θεραπεία στην Ελβετία“, αναφέρεται λεπτομερώς στην απόφαση. “Η τρέχουσα διαδικασία αναγνώρισης θα σταματήσει και ο φάκελος θα κλείσει. Ο Alain Delon είχε σταθερά αμφισβητήσει αυτή την πατρότητα”, δήλωσε στο AFP ο δικηγόρος του κινηματογραφικού αστέρα, Christophe Ayela.

Ο γιος του Alain Delon, Anthony, αποχαιρέτισε τον Ari Boulogne με μία συγκινητική αφιέρωση. Ανέβασε μία φωτογραφία με μαύρο φόντο όπου γράφει “RIP” και τη συνοδεύει με χέρια ενωμένα που προσεύχονται, ενώ στη λεζάντα γράφει: Αναπαύσου εν ειρήνη Ari. Τραγικό πεπρωμένο. Θλίψη. Μια σκέψη απόψε για τα δύο παιδιά του.”

O Ari Boulogne είχε δύο παιδιά, τον γιο Charles, που γεννήθηκε το 1999 και την κόρη Blanche, που γεννήθηκε το 2006.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα