Αγωνία για τον Ozzy Osbourne – Η μεγάλη περιπέτεια της υγείας του
Greg Doherty-Getty-Images

Σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση που ενδέχεται να καθορίσει το υπόλοιπο της ζωής του υποβάλλεται σήμερα ο Ozzy Osbourne. Η σύζυγος του θρυλικού Ozzy αποκάλυψε ότι επσιτρέφει στο Λος Άντζελες από το Λονδίνο για να βρεθεί κοντά του, καθώς υποβάλλεται σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση. Η τελευταία φορά που ο ρόκερ εμφανίστηκε δημοσίως ήταν τον Μάιο, όταν εθεάθη να περπατά με τη βοήθεια μπαστουνιού. Όπως είναι γνωστό πάσχει από τη νόσο Parkinson.

Ο 73χρονος Ozzy, στο παρελθόν είχε υποστεί μια άσχημη πτώση κατά την οποία μετατοπίστηκαν οι μεταλλικές ράβδοι στη σπονδυλική στήλη που έφερε από το 2003 έπειτα από ατύχημα με τετράτροχο ποδήλατο.

Τον Απρίλιο ο Piers Morgan είχε ρωτήσει τη Sharon Sharon για την κατάσταση του Οzzy και είχε πει ότι ο ρόκερ των Black Sabbath ανυπομονεί να επιστρέψει στη Μ. Βρετανία μετά την τελευταία του επέμβαση. “Πεθαίνει να γυρίσει σπίτι” είχε δηλώσει.

Η ενημέρωση για την υγεία του Ozzy έρχεται αφού αναφέρθηκε ότι η οικογένεια είχε κάνει αίτηση για άδεια να χτίσουν μία πτέρυγα αποκατάστασης στο σπίτι της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα