Πάολα: Η αινιγματική δήλωσή της για τη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του
H Πάολα και ο Γιώργος Μαζωνάκης στην επίσημη φωτογράφηση για τη συνεργασία τους στο νυχτερινό κέντρο Fantasia

Στην εκπομπή «I love Σουκου» μίλησε η Πάολα με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών της στη Θεσσαλονίκη. Η τραγουδίστρια δεν δίστασε να μιλήσει για τη διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του, Βάσω. Η Πάολα και ο Γιώργος Μαζωνάκης συνεργάστηκαν στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία και διατηρούν φιλική σχέση.

Να θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής και η αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη, βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για περιουσιακά ζητήματα. Η διαφωνία φέρεται να εστιάζει σε ένα ακίνητο στη Μύκονο, το οποίο διαχειρίζονταν από κοινού μέσω μίας εταιρείας.

Ο τραγουδιστής κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της αδερφής του. Πριν από την κόντρα, τα αδέρφια διατηρούσαν στενή σχέση, με την Βάσω Μαζωνάκη να εργάζεται μάλιστα για χρόνια ως μάνατζερ του τραγουδιστή.

Για το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών μίλησε η Πάολα και έκανε μια αινιγματική δήλωση.

«Έχουμε δουλέψει 5-6 φορές με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Αυτό κάτι λέει. Έχουμε μια καλή σχέση και αγαπιόμαστε, γουστάρει ο ένας τον άλλον πολύ. Μπορεί να ξέρω καλύτερα από τους ανθρώπους που μιλούν στα κανάλια το τι συμβαίνει, αλλά δεν είμαι εκείνη που θα μιλήσει γι’ αυτό. Αυτό όμως που μπορώ να πω είναι ότι το χέρι που σε παραταϊζει, δεν το δαγκώνεις ποτέ».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα