Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό λάμπει στην αγκαλιά των παιδιών της
H πριγκίπισσα Charlene με τα παιδιά της τον Απρίλιο 2024 στο 2024 Monaco E-Prix μαζί με τα παιδιά της, πριγκίπισσα Gabriella και τον πρίγκιπα Jacques.
H πριγκίπισσα Charlene με τα παιδιά της τον Απρίλιο 2024 στο 2024 Monaco E-Prix μαζί με τα παιδιά της, πριγκίπισσα Gabriella και τον πρίγκιπα Jacques. Photo by Arnold Jerocki/WireImage

Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό γιορτάζει την ημέρα της μητέρας και μοιράζεται με τους ακολούθους της μία γλυκιά φωτογραφία.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό φωτογραφίζεται στην αγκαλιά των παιδιών της, των δίδυμων Jacques και Gabriella και μοιάζει πιο ήρεμη και λαμπερή από ποτέ. Μαμά και παιδιά ποζάρουν για τον επίσημο φωτογράφο του Πριγκιπάτου, Éric Mathon, και χαμογελούν γλυκά. Ο πρίγκιπας διάδοχος Jacques τυλίγει τα χέρια του γύρω από την αδελφή του, πριγκίπισσα Gabriella ενώ η μαμά τους, πριγκίπισσα Charlene κρατά και τα δύο παιδιά στην αγκαλιά της.

“Χαρούμενη Γιορτή της Μητέρας” ευχήθηκε η πριγκίπισσα σε όλες τις μητέρες. Πλέον η Charlene έχει επιστρέψει κανονικά στις πριγκιπικές υποχρεώσεις της μετά τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της, που φέρεται να επηρέασε και την ψυχολογική κατάστασή της.

Η πριγκίπισσα έμεινε αρκετό διάστημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να μπορέσει να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της και στην αγκαλιά των παιδιών της που της χαρίζει τόση χαρά και λάμψη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα