Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είχαν δεχτεί απειλές την ημέρα του γάμου τους

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγος του Meghan Markle δέχτηκαν απειλητικά μηνύματα την ημέρα του γάμου τους. Mια σειρά από e-mails ανέφεραν ότι θα γινόταν βομβιστική επίθεση στο Windsor ανήμερα του γάμου τους στις 19 Μαΐου του 2018.

Ο αποστολέας τους, Mohammad Jibra Eel Saleh, κρίθηκε ένοχος και οδηγήθηκε στην φυλακή. Στα e-mails που στάλθηκαν στον πρίγκιπα Andrew – δεύτερος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ –  αναφερόταν μεταξύ άλλων ότι «ο γάμος του εγγονού σου θα είναι “εκρηκτικός”» οι απειλές ξεκίνησαν γιατί o Saleh ήταν εκνευρισμένος και αγανακτισμένος αφού όπως ισχυρίστηκε στο παρελθόν είχε συλληφθεί εξαιτίας της βασιλικής οικογένειας και είχε υποστεί βασανιστήρια στις φυλακές της Ολλανδίας.

Η  δικηγόρος υπεράσπισης του Saleh αναρωτήθηκε πώς βρήκαν τις αποδείξεις που υποδηλώνουν ότι εκείνος έστειλε τα e-mails; «Έγραψε ο κύριος  Saleh αυτά τα e-mails; Πάτησε το κουμπί αποστολής και μπορείτε να είστε σίγουροι για την ετυμηγορία;».

Ωστόσο, ο εισαγγελέας της υπόθεσης Joey Kwong υποστήριξε ότι η αστυνομία είχε ελέγξει πως ο Saleh είχε συνδεθεί στον λογαριασμό του και παρότι αρχικά είχε αθωωθεί, τελικά κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες.

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα