Η Kris Jenner αποκαλύπτει πόσα χρήματα παίρνουν οι Kardashians για ένα post τους
Instagram @krisjenner

Οι Kardashians και οι Jenners ή αλλιώς οι KarJenners αποτελούν μία από τις πιο πλούσιες οικογένειες της showbiz και δεν είναι τυχαίο ό,τι κάθε προϊόν που διαφημίζουν γίνεται ανάρπαστο.

Σύμφωνα με το People, η Kris Jenner, αρχηγός της Kardashian- Jenner αυτοκρατορίας δήλωσε πως «οι κόρες μου δέχονται συνεχώς προτάσεις για να δημοσιεύσουν κάτι για μια εταιρεία ή μια μάρκα στα social media. Έτσι, έχουν χρέωση για τα post, χρέωση για τα Instagram stories και χρέωση για το Facebook, έχουν ένα πρόγραμμα χρέωσης» ανέφερε η Jenner στον παρουσιάστρια των CBS News, Tracy Smith. Mάλιστα, πρόσθεσε ότι τα πιο κερδοφόρα χορηγούμενα δημοσιεύματα είναι τα φαρμακευτικά προϊόντα. Βέβαια,η Jenner  ήταν προσεχτική και δεν αναφέρθηκε στις μάρκες των φαρμακευτικών προϊόντων που διαφημίζουν, όμως ανέφερε ότι για κάθε post μπορεί να πάρουν “6 figures” δηλαδή εκαντοντάδες χιλιάδες δολάρια!

Το Flat Tummy Tea αποτελεί ένα από τα brand που διαφημίζει η οικογένεια,το οποίο όμως έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια για τις συνέπειες που έχει στην υγεία. Μάλιστα, η ηθοποιός Jameela Jamil τάσσεται ενάντια στο Flat Tummy Tea που διαφημίζει η οικογένεια και προειδοποιεί τους ακόλουθους της να μην το καταναλώσουν καθώς θεωρείται επικίνδυνο για την υγεία. H Tracy Lockwood Beckerman, αναγνωρισμένη διατροφολόγος στην Νέα Υόρκη επιβεβαίωσε στο InStyle ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα «μπορούν να προκαλέσουν παρενέργειες  στην υγεία, όπως  διάρροια,πονοκεφάλους και μεταβολές».

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα