Κατερίνα Παπουτσάκη: ‘Οταν είσαι single μαμά πρέπει να κρατάς τις ισορροπίες
Κατερίνα Παπουτσάκη
Credit:katerina_papoutsaki/Instagram

H Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκα καλεσμένη στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”. Μίλησε για την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Θεραπευτήριο Ευαγγελισμός» αλλά και για τα παιδιά της, Μάξιμο και Κίμωνα.

“Γενικώς πάντα βρίσκω τον τρόπο να απαντάω στα παιδιά μου, ακόμη και στις πιο δύσκολες ερωτήσεις. Συζητάμε πολύ για όλα. Αν με ρωτούσαν τα παιδιά μου αν είναι καλά σε αυτή τη φάση της ζωής μου, θα τους έλεγα πως υπάρχουν ζητήματα που θέλουν βελτίωση, αλλά έχω ισσοροπία. ‘Εχω φως στη ζωή μου, συναναστρέφομαι με φωτεινούς ανθρώπους. Αισθάνομαι πολύ δυνατή με αυτούς τους φίλους που έχω δίπλα μου” είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ρώτησε την ηθοποιό: “Το 2023 ποιες είναι οι προκλήσεις που έχει μια single μαμά;”

“Είναι να καταφέρει να συνδυάσει να ζει τη ζωή της και να κρατάει ισορροπίες με τα παιδιά και την δουλεία. Να μην ξεχάσεις τη δική σου ταυτότητα και τα θέλω σου. Για τα παιδιά σου θα τα κάνεις όλα. Αλλά είναι σημαντικό να μην παραμελείς τον εαυτό σου. Πρέπει να είμαστε εμείς καλά για να είναι και τα παιδιά. Χρειαζόματε αυτοφροντίδα” απάντησε η πρωταγωνίστρια της παράστασης “Θεραπευτήριο Ευαγγελισμός”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα