Κατερίνα Παπουτσάκη: “Είμαι σε “ζόρικη” φάση στη ζωή μου – Μαθαίνω να με αγαπάω περισσότερο”
Credit: InStyle Greece Magazine

Η Κατερίνα Παπουτσάκη θέλησε να μοιραστεί μία προσωπική της στιγμή με αφορμή την θεραπεία Breathworking που ακολουθεί καθώς όπως ανέφερε βρίσκεται σε μια “ζόρικη φάση” της ζωής της.

Με ανάρτησή της η ηθοποιός, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε:

“Έχω τη βαθιά ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου, γιατί όταν κάποιος νιώθει ότι ευεργετείται, χρειάζεται να το μοιράζεται. Δεν θα πω πολλά.

Θα πω μόνο, ότι σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου και με μοναδικό εργαλείο την ΑΝΑΣΑ μου, ανακαλύπτω τη δύναμη μου και βαδίζω σε μονοπάτια αποκαλυπτικά, μαθαίνοντας να αγαπάω περισσότερο την Κατερίνα, να μην ταυτίζομαι συναισθηματικά με ανθρώπους και καταστάσεις που δημιουργούν τοξικά συναισθήματα, αλλά και να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες με ψυχραιμία και ΑΓΑΠΗ.

Και πόσο τυχερή και συγκινημένη μπορεί να είμαι, που σε αυτό το ταξίδι στο ΦΩΣ, με καθοδηγεί η αγαπημένη μου φίλη @thomaisandroutsou. Απέραντη ευγνωμοσύνη και τεράστια αγκαλιά.

ΥΓ: στη φωτό, με τα ματάκια πρησμένα από το κλάμα και μούρη ξαλαφρωμένη, αμέσως μετά τη θεραπεία. ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ παιδιά!!!!!!! και… αλήθεια… όλα θα πάνε καλά“, έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα