Η Ευαγγελία Αραβανή και τα looks της στο Dancing with the Stars μας ταξίδεψαν στο μέλλον

Η Ευαγγελία Αραβανή με τα looks της στο Dancing with the Stars καταφέρνει κάθε Παρασκευή να μας εντυπωσιάσει  καθώς δεν φοβάται ούτε εκείνη ούτε η Έλενα Παπασταύρου (aka η στιλίστρια της) να πάρουν ρίσκα. Είτε με μακριά ροζ τουαλέτα με κάπα BSB, είτε με ανδρόγυνο κοστούμι Dimitris Petrou είτε με τουαλέτα υπερπαραγωγή με διαφάνεια και παγιέτες Stelios Koudounaris καταφέρνει να είναι chic, sexy και εντυπωσιακή ταυτόχρονα. Για τα δύο τελευταία lives η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με δύο looks που “έβλεπαν” στο μέλλον. Τι εννοούμε; Και οι δύο δημιουργίες είχαν φουτουριστικά στοιχεία που τις έκαναν πολύ διαφορετικές απ’ ότι είχαμε δει μέχρι τώρα. Δείτε αναλυτικά παρακάτω σε ποιους σχεδιαστές ανήκουν και πώς τις συνδύασαν. 

Η Ευαγγελία Αραβανή και τα looks της στο Dancing with the Stars : Look 1

evaggelia aravani, dancing with the stars

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου η Ευαγγελία εμφανίστηκε στην εκπομπή με ολόσωμη φόρμα από το σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro την οποία συνδύασε με παπούτσια Sante και κοσμήματα Vourakis. Μπορεί τα μπαρόκ σχήματα και το αριστοκρατικό μπορντό να παρέπεμπαν περισσότερο σε άλλες εποχές -και ειδικότερα στην μόδα του 18ου αιώνα- αλλά εμείς δεν θα μπορούσαμε να μη δούμε ότι αυτή η εμφάνιση έχει πιο φουτουριστικά στοιχεία λόγω των διαφανειών αλλά και του κοψίματος της δημιουργίας.

Η Ευαγγελία Αραβανή και τα looks της στο Dancing with the Stars : Look 2

evaggelia aravani, dancing with the stars

Aniaια τη χθεσινή της εμφάνιση η Ευαγγελία Αραβανή εμφανίστηκε με ένα μίνι φόρεμα Ourania Kay το οποίο συνδύασε με πέδιλα Giuseppe Zanotti και κοσμήματα Vourakis. Όπως μας δήλωσε η στιλίστριά της είχε  60’s φουτουριστικά στοιχεία με αναφορές απο τα αμαζόνια μοντέλα της δεκαετίας του 1990″. Η αλήθεια είναι ότι κι εμάς μας θύμισε κάτι από την Princess Leia του Star Wars σε συνδυασμό με την Milla Jovovich στο Fifth Element αλλά και την Kate Moss και την Naomi Campbell τότε που αρκούσε μια έξοδός τους με ένα μικροσκοπικό ασημί φόρεμα για να γίνουν πρωτοσέλιδο .
Εσάς πώς σας φάνηκαν αυτές οι εμφανίσεις;