Μια διαφορετική εμφάνιση για την Ευαγγελία Αραβανή στο DWTS

Με ένα διαφορετικό look μας καλησπέρισε σήμερα η Ευαγγελία Αραβανή στο Dancing with the Stars. Η όμορφη παρουσιάστρια  επέλεξε με τη βοήθεια της στιλίστριάς της Έλενας Παπασταύρου παντελόνι με διαφάνεια και κορσέ καλυμμένο με παγιέτες από τον Έλληνα designer Stelios Koudounaris -ο οποίος ήταν μάλιστα κριτής στην εκπομπή My Style Rocks- την οποία παρουσίαζε επίσης η Αραβανή. Ολοκλήρωσε το look με σκουλαρίκια Έλενα Κουγιάνου (Utopia) Δαχτυλίδια Ourania Vourakis και παπούτσια Jimmy Choo (Καλογήρου).

aravani, stelios koudounarisΗ αλήθεια είναι ότι η Ευαγγελία έχει πραγματοποιήσει πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις από την ώρα που ξεκίνησαν τα lives του show -ποιος δεν θυμάται άλλωστε το αποκαλυπτικό φόρεμά της στην πρεμιέρα και τη μίνι δημιουργία Celia Kritharioti στο δεύτερο live;

aravani 3Δεν θα μπορούσαμε βέβαια να ξεχάσουμε τους ταλαντούχους συνεργάτεςς της Βασίλη Μπουλούμπαση, για την εντυπωσιακή κοτσίδα- και την Ολυμπία Κόλλια για το άψογο μακιγιάζ. Δεν έχουμε παρά να πούμε συγχαρητήρια σε όλους.

aravani 2

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα