Ευαγγελία Αραβανή: Η στιλίστρια της μοιράζεται όσα δεν γνωρίζαμε για δύο από τα καλύτερα looks της

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ευαγγελία Αραβανή είναι όμορφη. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ίσως είναι η πιο όμορφη παρουσιάστρια της ελληνικής TV. Η ομορφιά από μόνη της όμως δεν λέει τίποτα και σίγουρα δεν σχετίζεται με το στιλ. Πόσες ωραίες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης έχουμε δεν να ντύνονται αδιάφορα έως απαράδεκτα άλλωστε;

Στο παρελθόν για να είμαστε ειλικρινείς και η Ευαγγελία Αραβανή δεν μας είχε εντυπωσιάσει με τις στιλιστικές της ικανότητες και σίγουρα μπορούμε να θυμηθούμε πολλές εμφανίσεις της που ήταν οριακά καλόγουστες ή είχαν απομακρυνθεί τόσο πολύ από το καλό γούστο που αυτό αποτελούσε μια λεπτή κόκκινη γραμμή στον ορίζοντα.

Ευαγγελία Αραβανή

Όλα αυτά φαίνονται να έχουν αλλάξει φέτος καθώς η στιλίστρια Έλενα Παπασταύρου που θυμόμαστε από την εκπομπή “Jenny Jenny” ανέλαβε να επαναπροσδιορίσει την εικόνα της ξανθιά παρουσιάστριας. Το πείραμα σίγουρα έκρυβε κινδύνους, αλλά τα αποτελέσματα δείχνουν ότι στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ήδη από τις μέρες του My Style Rocks η Ευαγγελία Αραβανή έδειξε ότι με τη νέα της συνεργάτιδα μπορούν να κάνουν πάρα πολλά πράγματα όσον αφορά στο στιλ της, αλλά είναι στο Dancing with the Stars που βλέπουμε τις καλύτερες εμφανίσεις που έχει κάνει ποτέ. Απόδειξη είναι τα δύο τελευταία live που είδαμε την Ευαγγελία Αραβανή πιο κομψή από ποτέ.

Ευαγγελία Αραβανή

Στη φωτογραφία από πάνω η παρουσιάστρια φοράει φόρεμα Celia Kritharioti, πέδιλα Jimmy Choo, από τα καταστήματα Καλογηρου, σκουλαρίκια Folli Follie, βραχιόλι και σκουλαρίκια Vourakis, ενώ στη φωτογραφία από κάτω επέλεξε ένα φόρεμα Λένα Κατσανίδου, παπούτσια ΝΑΚ και κοσμήματα Vourakis ξανά.evagelia aravani dwts

Επειδή εντυπωσιαστήκαμε πολύ από τα look της, ρωτήσαμε τη στιλίστρια να μας μιλήσει για τις δύο αυτές εμφανίσεις που πραγματικά μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Η Έλενα μας εκμυστηρεύτηκε ότι το τελευταίο μαύρο look που έβαλε την Παρασκευή είχε έμπνευση από το Black Swan και ήθελαν κάτι dramatic, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος όσον αφορά στο drama κομμάτι κινήθηκαν και την προηγούμενη εβδομάδα με το χρυσό look που οι αναφορές ξεκάθαρα μας θυμίζουν Βυζαντινή αυτοκρατορία και όπως μας είπε και η στιλίστρια της παρουσιάστριας “με τις πέρλες, το πολυτελές χρυσό θέλαμε να δώσουμε μία σχεδόν θρησκευτική μεγαλοπρέπεια”.

28693785_2003141329715745_995444509_o

Πείτε μας με ένα comment στο Facebook αν σας αρέσουν τα look της παρουσιάστριας που σίγουρα στο πρόσωπο της Έλενας Παπασταύρου φαίνεται να έχει βρει την ιδανική συνεργάτη που μπορεί να αναβαθμίζει την εικόνα της στιλιστικά χωρίς να αλλάζει την προσωπικότητα της που φαίνεται και στα ρούχα που φορά.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα