Έγκυος η Sofia Richie: «Ενθουσιασμένος» ο μέλλοντας παππούς Lionel Richie
sofia richie
Credit:lionelrichie/Instagram

Το πρώτο της παιδί περιμένει η Sofia Richie, με τον σύζυγό της, Elliot Grainge. Η 25χρονη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στις 25 Ιανουαρίου, αποκαλύπτοντας ότι περιμένει κορίτσι. Ο Lionel Richie λοιπόν δηλώνει ενθουσιασμένος που θα γίνει ξανά παππούς.

«Ο Lionel είναι απόλυτα ενθουσιασμένος για τη Sofia και τον Elliot. Συγκινήθηκε όταν έμαθε ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί », λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του στο Us Weekly. «Η Sofia είναι το μικρότερο παιδί του. Ήταν μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή γι’ αυτόν, γιατί συνειδητοποιεί ότι το κοριτσάκι του μεγάλωσε και θα γίνει μαμά. Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Χάρηκε τόσο πολύ», προσθέτει ο insider για τον 74χρονο τραγουδιστή.

Άλλωστε, ο Lionel Richie και ο Lucian Grainge, ο μπαμπάς δηλαδή του Elliot, είναι φίλοι εδώ και χρόνια. Οπότε, γιορτάζουν το χαρμόσυνο γεγονός μαζί. «Η καρδιά του Lionel είναι γεμάτη αγάπη και για τους δύο. Ξέρει ότι θα γίνουν καταπληκτικοί γονείς» προσθέτει η πηγή.

Θυμίζουμε ότι η Richie Grainge είναι η μοναδική κόρη του Lionel Richie και της πρώην συζύγου του Diane Alexander. Έχουν ένα ακόμη παιδί, τον γιο τους Miles. Το μοντέλο ενημέρωσε και τους γονείς της και τους γονείς του συζύγου της για την εγκυμοσύνη της, κρύβοντας πολλά θετικά τεστ μέσα σε ένα κουτί Hermès.

Όσον αφορά τον Lionel Richie, έχει ήδη δύο εγγόνια. Τα παιδιά της μεγαλύτερης κόρης του, Nicole Richie με τον σύζυγό της Joel Madden.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα