Η Sofia Richie Grainge αποκάλυψε πως η αγάπη της για τη μόδα οφείλεται σε ένα μόνο πρόσωπο – Δεν θα μπορούσαμε να το μαντέψουμε ποτέ
Credit: Sofia Richie Grainge/Instagram

Η Sofia Richie Grainge δεν είναι απλώς μία ακόμη δημοφιλής σταρ των social media. Είναι μια πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες με το στιλ της αντικατοπτρίζει μια πολύ ξεχωριστή αισθητική. Και καμιά μας δεν το πίστεψε όταν είπε δημόσια πως η αγάπη της για τη μόδα είναι χάρη σε αυτό το τόσο αγαπημένο της πρόσωπο.

Το στιλ της Sofia

Το στιλ της Sofia Richie Grainge δεν είναι ένα απλό στιλ! Είναι μια δήλωση και η επιτομή της ήσυχης πολυτέλειας. Με κομμάτια λιτά που αποπνέουν μια αύρα πλούτου, κατατάσσει τον εαυτό της στις μινιμαλίστριες της μόδας. Τα χρώματα που επιλέγει είναι κυρίως γήινες αποχρώσεις. Δεν λείπουν και οι φορές που δοκιμάζει τα έντονα χρώματα για να κλέψει τις εντυπώσεις. Οι γραμμές που επιλέγει κολακεύουν τη σιλουέτα της και μαρτυρούν πως η Sofia γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι η στιλιστική της ταυτότητα. Αν θα μπορούσαμε να την περιγράψουμε με μία μόνο λέξη, αυτή θα ήταν- chic!

Η επιρροή του πατέρα της

Πίσω από αυτήν την εξελιγμένη αισθητική υπάρχει ένα αναπάντεχο πρόσωπο – ο πατέρας της, Lionel Richie. Σε πρόσφατη συνέντευξη στο L’Officiel, η Sofia Richie Grainge αποκάλυψε πώς το να παρατηρεί τον πατέρα της, τον θρυλικό τραγουδιστή και παραγωγό μουσικής, να διαλέγει ενδυμασία για διάφορες εκδηλώσεις την έκανε να ερωτευτεί τη μόδα.

“Ο πατέρας μου είναι πραγματικά αυτός που μου μετέφερε την εμμονή για τα ρούχα. Προσέχει πολύ το ντύσιμο του και είναι πολύ σκεπτικός για ό,τι φοράει.”

Η επικείμενη συλλογή της Sofia

Η συνέντευξη της Sofia έγινε λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη ότι θα κυκλοφορήσει τη δική της συλλογή μόδας, με τίτλο SRG. Η αισθητική της συλλογής θα είναι “100%” εκείνη, αποτελώντας μια συνέχεια του προσωπικού της στιλ.

“Η αισθητική είναι πολύ δικιά μου,” ανέφερε η Richie Grainge σε συνέντευξη με το Who What Wear τον Αύγουστο. “Ελέγχω κάθε δείγμα προσεκτικά για να ενσωματώσω την αισθητική που φοράω. Είναι 100% εγώ. Θέλω όποιος το αγοράσει να νιώθει καλά μέσα του.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα